Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@DunningKruger: akurat siedzę w temacie kawy i aż tak źle nie jest jak na rowerowym

Młynek timemore c2 za 300zl określany jest już jako dobry, ewentualnie 1 zpresso za 600 albo comandante za 1100 i jest git wszyscy cieszą nikt nie narzeka

No a z ekspresami to jak mówisz ale mówią że już za 4000 można dorwac dobre

A na tagu #kawa jest jeszszce większy chill niż na coffedesku, nikt nie
@heidd: pogadamy za rok, jak trochę pojeździ. w wolnobiegach uwielbiają się łamać osie. U mnie po roku i 2 serwisach skończyło się w końcu na wymianie koła. Jestem ciekawy z czego są klamki, jak plastik to dla bezpieczeństwa bym zmienił. Jak chcesz jeździć regularnie, to warto wydać więcej i mieć bezpieczeństwo i oszczędzić siły.
Poczatkujacy który mysli ze jak sobie kupi szosówke za 10k i nagle zacznie krecic 100km ze srednia 30km/h jest w błedzie bo rower nie zrobi z ciebie kolarza pedalarza

@iredbox: tylko, że 10k za szosę to nadal jest tylko średnia półka, i to w sumie początek tej średniej półki. o ile zgadzam się, że highendowy rower nie zrobi z nikogo super sportowca, o tyle tani gównorower może kogoś mocno zniechęcić do
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@stateknaniebie: no to dobry temat bo ja po niemal 15 latach wróciłem na dobre. NIKT poza sceną (a i to nie zawsze) nie bawi się w analog.

Tylko VST lub odpowiedniki, symulatory, itp.Ta żenada tranzystor vs lampa umarła lata temu na szczęście.

Btw polecam powrót, teraz są możliwości na skalę taką jakiej sobie nie wyobrażałem!
Kilka lat temu szukałem szosy pod starty Triathlonowe - z założenia- dla amatora, dla początkującego, nie za drogi.

W PL na wszystkich stornach,grupach, forach sama elektroda. Jak napisałem ze chce Tribana500 z Decathlonu to spadły na mnie gromy.

Wlazłem na jakąś grupę w UK i tam 50% odpowiedzi: "kup se tribana 500 z deca, do czasu aż nie złamiesz 2:30 na polowce IM to ty jesteś ograniczeniem, a nie rower".

Później w