Wpis z mikrobloga

Cieszy, że jest wsparcie w narodzie co do osoby jaką jest Paulo Sousa. Chyba jeszcze nie było takiego selekcjonera z takim poparciem.

#mecz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@harakiri888: Gość ma Lewego i resztę daleko za nim do dyspozycji. Nie ugra sztuczkami więc stara się zminić mentalność i powoli można powiedzieć, że gryziemy trawę w tych meczach. Oby tak dalej
  • Odpowiedz
@Maly_Jasio: kogo znowu? żaden top nie przyjdzie do reprezentacji, jedyna zmiana jaka mogłaby być to znowu trener polak z nastawieniem autobus i jakos to bedzie, 711 jest oczekiwany bo mejweni cierpią na brak info ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 8
@harakiri888 i słusznie. Nie wiem czy bezie skuteczny czy nie, ale przynajmniej sprawia wrażenie, że wie co robi. Ostatni raz takie wrażenie miewałem przy Nawałce, za Brzęczka ani przez moment nie poczułem, że facet zna się na fachu.
  • Odpowiedz
@pullock: @BaZyL4: Przecież za Nawałki na euro 2016 drużyna prezentowała się o niebo lepiej a Nawałka to był taki noname wśród trenerów i w dodatku Polak.
Nie mówię, że trzeba zatrudnić Polaka, bo jestem za obcokrajowcem. Ale wcale też nie trzeba szukać wśród topu trenerów. Węgrzy mają Rossiego i ze słabszych piłkarzy zrobił zgraną mentalnie i taktycznie drużynę. Da się? Da się.

No niestety na 8 meczów jeden
  • Odpowiedz