Aktywne Wpisy
Funcfotek +1
![ZenujacaDoomerka](https://wykop.pl/cdn/c0834752/06efa58be51d6f2a5f4d5c9a12d91b36f6ea382f2638a4bd0e90f9bd52736825,q60.jpg)
ZenujacaDoomerka +11
Codziennie pokazuje mi się te durne wpisy czy kobiety wolą być same w lesie z niedźwiedziem czy mężczyzną i oczywiście wybierają niedźwiedzia. Faceci zawsze w komentarzach się prują, że przecież niedźwiedź zabije, że przecież ich nie interesuje krzywdzenie kobiet itp
I chyba do nich nie dociera, że jeśli oni wiedzą, że nie skrzywdzą to nie o nich chodzi. Chociaż i tak często bywa, że nawet myśląc, że się kogoś nie chce skrzywdzić
I chyba do nich nie dociera, że jeśli oni wiedzą, że nie skrzywdzą to nie o nich chodzi. Chociaż i tak często bywa, że nawet myśląc, że się kogoś nie chce skrzywdzić
+ jest automat (EDC)
+ ewolucja wyglądu
+ nowa tapicerka, wygodniejsze fotele
+ nowy ekran multimedialny
- będzie trochę drożej
#dacia #samochody #motoryzacja
źródło: comment_1624427022hbyfsUR570behd2zOEqsfn.jpg
PobierzNaprawdę musisz być złośliwy? Po prostu staram się przedstawić mój punkt widzenia. Miałem i auta mocniejsze i słabsze, z różnych epok i po prostu doszedłem do wniosku, że to co mam teraz to taki "sweet spot" - więcej nie potrzeba do normalnej, przepisowej jazdy bez zamulania jak dziad w kapeluszu a z kolei przy mniejszej mocy już zaczyna się ubytek komfortu tak w mieście jak i na autostradzie.
Z drugiej
Ta potrzeba 300 koni jest dla ludzi którzy nie widzą że benzyna kręci sie do 6000 a nie tak jak diesel do 4000
@Karol1337: xDDD
Przecież jak silnik będzie mial za mało mocy to nie da rady utrzymać prędkości na niższych obrotach albo będzie palił jeszcze
@Karol1337: No nie bardzo. Przecież słaby silnik nie będzie miał siły by pokonać opór przy dużym przełożeniu.
Znaczenie ma też charakterystyka i przebieg krzywej momentu i mocy silnika.
@TheXArczi:
Zgadza się, jak najbardziej ale jednak u mnie DSG wrzuca siódmy bieg od 70 km/h gdy jadę spokojnie i nie przyspieszam, toczę się wtedy przy 1500 rpm po mieście. Jak zablokuję na VII biegu to da się przyspieszać, chociaż ślamazarnie i faktycznie dopiero
@smk666. Przejdź się np corsą z 2017+ z 1.0t.
Nie ważne czy jedziesz 100km/h na 3 biegu czy na 6 i tak silnika prawie nie słychać.
Ale jak widać, nie tym razem ( ͡° ͜ʖ ͡°) bo wpadliście na mirko. Jeszcze się spotkamy, francuskie.pl
(
@open_or_die:
Nie jeździłem Corsą ale miałem przez tydzień zastępczą Insignię z 2018 czy tam 2019 roku z silnikiem 1.5T 165 KM (wcześniej się pomyliłem pisząc 1.6) w automacie i była tragedia, przy deptaniu tak, żeby jechać jak przyzwyczaił mnie superb silnik kręcił się dużo wyżej i
Jeżeli ktoś powinien dostać nagrodę, to wy, ale za kreowanie świata, w którym francuskie auta i ich pochodne są zajebiste i najlepsze. Już kilka osób pisało pod waszymi postami, że usuwacie niewygodne komentarze. Dla mnie takie źródła jak wy są niewiarygodne i bez względu na
Komentarz usunięty przez autora