Wpis z mikrobloga

@jalokimm: latam Sandero III 1.0 LPG 100 KM i po przesiadce z silnika wolnossącego 1.2 75 KM to jest to dla mnie rakieta. xD Do tego 6 biegów i bez problemu śmiga się ekspresówkami i autostradami. Wszystko ma... od porządnego audio (pakiet MediaNav) po tempomat, kamerę cofania czy Android Auto po WiFi. Dla statystycznego kierowcy który chce śmigać do pracy i raz w roku na wakacje w zupełności wystarczy. Turbo przy
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@szczurek_87: pamiętasz ile kosztowało? Masz najem/leasing czy gotówki? Jak na "raty" to można wiedzieć ile płacisz i jakie masz parametry (okres, limit, wpłata własna) i ile wyszło ubezpieczenie?
@Rst00 50/50 kredyt + easy service na 5 lat

Wszystko razem ~ 60 000 już nie bawiąc się w "grosze". Wersja Comfort + pakiety:

MediaNav - dla mnie obowiązkowy że względu na audio.
Parking Plus (czujniki przód + tył, kamera cofania, martwe pole w lusterkach)
Klimatyzacja automatyczna
Bezkluczykowy dostęp

i dopłata za lakier: Niebieski Iron
  • 0
@szczurek_87: myślałem o aucie dostępnym od ręki. Znalazłem takie z wyposażeniem co Ty masz i mniej więcej kosztuje jakieś 63k. Ciekawi mnie ile będzie w leasingu i najmie wychodziła rata, jutro zadzwonię ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • 0
@szczurek_87: jeszcze nie wiem tzn szukałem na razie na otomoto i w mojej miejscowości nie było żadnej oferty (ale dealer niby jest). Szukam czegoś dostępnego od ręki bo nie chce czekać 3-4 miesięcy na produkcję więc jestem skłonny pojechać gdziekolwiek.
@francuskie wiozłem te gówno(nowe) 3 dni temu szkoda że nie porobiłem zdjęć. Przy 8szt. Każdy miał jakieś pyłki w lakierze jak by drobinki piasku, do tego spasowanie zderzaków i listw to jakaś porażka. Już lepiej wydać pieniądze na gruza składanego z 3 aut niż brać ten syf
@Mac02: Nie, ta potrzeba 300 koni jest dla ludzi, którzy chcą mieć mocniejsze auto. Mam 190KM/400NM i to fajnie jedzie przy 1450kg, ale nie jest to na dzisiejsze czasy super. Pisałem też trochę ironicznie tamten komentarz o 300KM :) Ja diesla kręcę do 5k, więc :P
@francuskie: nadal w cennikach na stronie nie ma automatycznej skrzyni więc ocb?
jak jestem chętny na takie auto Logan z automatem i silnikiem na pośrednim wtrysku , LBGT sam zainstaluję i będzie wydalać z ukł. wydechowego tylko tęczę :)