Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
Kupiłem sobie pada od xone i kurde jak ja mam go trzymać? XD parę lat grałem na padzie natec za 50zl albo i mniej i teraz ten xboxowy niewygodny. Jak wy trzymajcie pada to macie cały czas palce środkowe na triggerach a wskazujące na bumperach, czy tylko wskazujące na triggerach, a środkowe wystawiacie tylko jak są potrzebne? Dużo ludzi mówi że xboxowe pady wygodne, a jak dla mnie to kurde nie bardzo xD #xbox #xboxone
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Loco_Tranquilo: Wskazujące na bumperach, środkowe na triggerach. Lata temu miałem takiego taniego pada za ok 50 zł. Mam go jeszcze w domu no i pada do xboxa s/x. Dzisiaj nawet sobie porównałem z ciekawości, bo go wygrzebałem z półki. Szczerze? Inżynierzy mikromiękkiego wiedzą co robią.
  • Odpowiedz
o nie nie, @Just_Think_More: a jak chce w fifę zagrać i podczas biegu podać z bumperem to mam puszczać bieg i lecieć palcem na bumper? Puszczenie środkowego i wciśnięcie wskazującym palcem jest szybsze niż puszczenie, przesunięcie i wciśnięcie wskazującym
  • Odpowiedz
@ZaQ_1 to musisz byc chyba uposledzony ;)

To dwa inne pady

Inna waga, inne trzymanie, inne triggery i bumpery

Pad od 360 jest mniejszy i bardziej zbity, ten od one jest wiekszy, masywniejszy
  • Odpowiedz