@Viscop: Mi się #!$%@?ło przez autoaktualizację, ale na szczęście w 5 minut naprawiłem.
Google ma ten plus (dla zarządu) że mają praktycznie monopol na swoje usługi. Jasne, masz Bing'a. Jasne, masz D.tuba, jasne, masz miliony maili i innych pierdół, ale żeby z nich korzystać trzeba więcej klikać, i mieć chęci. W googlu masz wszystko pod ręką.
Trochę jak biedronka, niby nie jest zbytnio taniej, niby jakość też nie jest aż tak
#bmw #wypadek Ten 17 letni Sebek co podpuszczał Karynę do jazdy 250 po krajówce i potem zginął jak tępa tzipa wpadła w poślizg, to się okazuje, że córkę miał od dwóch miesięcy xD Wzorowy ojciec, spędzający wieczory na zapi3rdalaniu samochodem z naj3banymi znajomymi ( ͡°͜ʖ͡°)
nsfw
Zawiera treści NSFW
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#android #google
Poważna firma, przerzuca milionami i miliardami - programiści tam są chyba przyjmowani tak jak moderacja na wykopie
@Thome: Mi działa, ale wciąż pamiętam sytuację z komentarzami na YouTube kilka lat temu, było jak z tagami na wykopie, naprawiali to kilka lat.
Google ma ten plus (dla zarządu) że mają praktycznie monopol na swoje usługi.
Jasne, masz Bing'a. Jasne, masz D.tuba, jasne, masz miliony maili i innych pierdół, ale żeby z nich korzystać trzeba więcej klikać, i mieć chęci. W googlu masz wszystko pod ręką.
Trochę jak biedronka, niby nie jest zbytnio taniej, niby jakość też nie jest aż tak