Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +353
Orlen Polski Tinder Narodowy im. św. Jana Pawła II
źródło: 84CA792C-ADA3-4C13-82CC-E9E431AC82EA
Pobierz
MLeko29 +92
Dzień dobry
źródło: 1000063696
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: 84CA792C-ADA3-4C13-82CC-E9E431AC82EA
Pobierz
źródło: 1000063696
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Do wszystkich facetów. Tak, prawo jazdy jest konieczne i prosze nie oszukujcie sie, że przecież można taxi, a pociąg w sumie nie jest taki zły, a w tramwaju aż tak nie śmierdzi i wcale nie jest tak duszno xD
Nikt wam nie każe posiadać samochodu, mówimy tutaj o samym dokumencie, który jest niezbędny w dorosłym życiu.
@MirkobIog: No popatrz. Jestem lvl41 (to chyba podpada pod "dorosle zycie"?)
PJ nie mam i nigdy nie mialem (a nie to ze mi zabrali :P). Na PJ zdawalem 22 lat temu-pierwsy i ostatni raz. Papierowe testy, wszystkie figury na polu itp-no 22 lata temu.
Testy za pierwsym razem-bezblednie. Zdaje sobie sprawe ze teraz sa kamerki i
@gorzki99: wmawiaj sobie dalej to może uwierzysz
@Daleki_Jones: Eh jacy ludzie sa dziwni. Podajesz na tacy a oni i tak wiedza lepiej-no bo przeciez liczy sie tylko to co oni wiedza-inni zawsze sie myla.
Ja nie musze sobie wmawiac (w przeciwienstwie do tego ze ty musisz sobie wmawiac swoja wersje) bo 41 lat nie mam prawka-i jakos mi niezbedne do zycia nie jest. No bo ja zyje co nie? Nie umarlem chyba z
@Daleki_Jones: Ziom plyta Ci sie zaciela czy rzeczywiscie masz takie wybujale ego ze twierdzisz ze to tylko ty i zawsze ty masz racje?
Dostajesz argumenty podane na talerzu. A ty dalej swoje, jak zacieta plyta. We dupie mam to prawo jazdy bo mi sie totalnie nie przyda. Dostales milion argumentow
@Daleki_Jones: JPRDL koles ostatni raz - o kont dumpy mi te prawko jest potrzebne. I napewno go nie zrobie bo jakis anon z internetu ma ego wieksze od kaczynskiego i mi kaze bo twierdzi ze on ma zawsze racje.
NIe lubie dawac na czarno bo uwazam ze kazdy ma prawo do wypowiedzi. Ale obiecuje: wyskocz kolejny raz z tym tekstem to zakonczymy
@babygirl6969 Tak.
Bez prawa jazdy jest po prostu ograniczony.
Dodatkowo każdy facet, którego znam i który nie ma prawa jazdy jest nieporadny życiowo w wielu dziedzinach. I jeszcze się z wyjątkiem od tej reguły nie spotkałem.