Aktywne Wpisy

Melkovva_ +37
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Tupolej154 +3
#zwiazki
#rozowepaski
#niebieskiepaski
W wielkim skrócie. Znajomi niebieskiego wbijają mi w czasie spotkań szpilki. W czasie rozmowy na chacie mój potwierdza, że też to widzi i słyszy, ale jest kulturalny więc się nie odzywa i nie chce kłótni oraz przy mnie negatywnie się o nich wypowiada. Zaprasza ich do nas. Co najlepiej zrobić?
-
#rozowepaski
#niebieskiepaski
W wielkim skrócie. Znajomi niebieskiego wbijają mi w czasie spotkań szpilki. W czasie rozmowy na chacie mój potwierdza, że też to widzi i słyszy, ale jest kulturalny więc się nie odzywa i nie chce kłótni oraz przy mnie negatywnie się o nich wypowiada. Zaprasza ich do nas. Co najlepiej zrobić?
-

Bo tak jest, skoro się zesrałeś broniąc swojej tezy, która jest tezą z d--y.
Cały czas powtarzasz, że nie twierdzisz, że prawo jazdy się nie przydaje, tylko mówisz, że nie jest niezbędne do życia. No tak - tak samo nogi czy ręce też nie są NIEZBĘDNE do życia, ale jednak
Dla twojej informacji nie 10 a 6-po 6 miesiacach konczyla sie waznosc testow a egzamin wypadal jakos 1 na miesiac. (co w tamtych czasach nie bylo czyms niezwyklym)
Dla kolejnej
@helga-von-klusken: No spoko. Normalne podejscie. Uznajesz ze wolisz miec niz nie miec bo kiedys moze sie przydac. Nic w tym nadzwyczajnego.
Ale czy ono Ci jest NIEZBEDNE do zycia. Bo przypominam ze caly czas komentuje i odnosze sie do
Zrobiłem prawko na wyjazd, po powrocie do Wwy miesiąc pojeździłem pożyczonym i po 2 tygodniach kupiłem auto. ;)
@gorzki99: i to jest właśnie główny argument dla którego prawo jazdy się przydaje - praca. Posiadając prawo jazdy łatwiej jest znaleźć pracę, do wielu zawodów jest to element wręcz konieczny. Pracodawca mając do wyboru dwóch kandydatów o podobnych kwalifikacjach wybierze tego z prawem jazdy ¯\_(ツ)_/¯
@maur: 41 lat zyje w miescie 160k mieszkancow w metropolii gornoslaskiej. Nadal twierdze ze mi niepotrzebne bo nie sprawia mi problemow zycie bez