Aktywne Wpisy
KingaM +116
kochamajfony +239
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski
Osiągamy już chyba szczyt banki spekulacyjnej na rynku matrymonialnym. Obserwowałem dziś cała noc szczypiorkow z vifonami łazacych za rączkę z typiarami lekko 15kg+ nadwagi. Niedługo czara goryczy się przeleje i będziemy mieć potężna korektę na rynku.
Osiągamy już chyba szczyt banki spekulacyjnej na rynku matrymonialnym. Obserwowałem dziś cała noc szczypiorkow z vifonami łazacych za rączkę z typiarami lekko 15kg+ nadwagi. Niedługo czara goryczy się przeleje i będziemy mieć potężna korektę na rynku.
- oddzielny pokój
- własny komputer
- ubrania przez które nie będzie wyśmiewany przez rówieśników
- smartfon
- płatne zajęcia pozalekcyjne umożliwiające mu rozwój
- kurs na prawo jazdy
- nie starszy niż 5 letni samochód segmentu B lub C na osiemnastkę
- utrzymywanie go w czasie studiów
- 50% wkładu własnego do co najmniej 70m2 mieszkania w mieście wojewódzkim
Jeżeli nie stać was na powyższe minimum to proszę was odpuścicie płodzenie potomka i nie skazujcie kolejnego istnienia na tyranie jak robak od 16 roku życia a następnie zadłużanie się i nabijanie kabzy bankom przez 30 lat.
#demografia #takaprawda #bekazpisu #rodzina #dzieci #rodzice #bieda
Niezłe bzdety te ostatnie. Nawet pasują do Ciebie czytając te podlinkowane wypociny porównujące wieś i miasto
Tak wieścel z tej strony od urodzenia
50% wkładu własnego do co najmniej 70m2 mieszkania w mieście wojewódzkim
A skąd mam wiedzieć co będzie z mieszkaniami za 18 lat? Biorąc uwagę tempo zmian na świecie to mogą być zarówno dostępne dla przeciętnego człowieka bez konieczności brania kredytu jak i tak drogie że dolne 99% nie będzie stać nawet na wkład własny.
Dlaczego ludzie to kupują? Przecież te dacie mają gorsze wyposażenie niż opel vectra A sprzed 30 lat xDD. Jeśli ktoś nie bierze floty aut do firmy to wtf? Nie rozumiem, ani silnik nie jest spoko, ani wygląd, ani wyposażenie. Dlaczego?
Wracając jednak do tematu to xDDD.
Gówniakowi się nie kupuje dobrego samochodu na pierwszy bo i tak rozwali.
@marcinpodlas8: prawo jazdy C na 18stke? XDDD
@zielonestopylucyfera: A potem "płaku płaku na wykopie Oskarek dostał mieszkanie od rodziców i ma lepiej ode mnie, to niesprawiedliwe, należy zakazać dziedziczenia!" xD
@Wsciekle_piesci_meza: Kolejny odpad z robolskiej rodziny. To że rodzice utrzymują swoje dziecko w czasie edukacji jest NOR-MAL-NE. Przykro mi że pochodzisz z patologii.
@dildo-vaggins: Tak sobie racjonalizują biedaki których na takie luksusy nie stać. W tym czasie pan
@Anaheim: Jesteś taki głupi czy po prostu trollujesz?
https://pl.wikipedia.org/wiki/Autosegment_B
https://pl.wikipedia.org/wiki/Autosegment_C
@marcinpodlas8: dość solidnie obciąłeś ten pakiet do komputera. przeczytaj jeszcze raz to zestawienie.
Spełnienie tego wrzuca Cię jakoś do top10% tego świata, jak nie wyżej.