Aktywne Wpisy
KingaM +116
kochamajfony +239
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski
Osiągamy już chyba szczyt banki spekulacyjnej na rynku matrymonialnym. Obserwowałem dziś cała noc szczypiorkow z vifonami łazacych za rączkę z typiarami lekko 15kg+ nadwagi. Niedługo czara goryczy się przeleje i będziemy mieć potężna korektę na rynku.
Osiągamy już chyba szczyt banki spekulacyjnej na rynku matrymonialnym. Obserwowałem dziś cała noc szczypiorkow z vifonami łazacych za rączkę z typiarami lekko 15kg+ nadwagi. Niedługo czara goryczy się przeleje i będziemy mieć potężna korektę na rynku.
- oddzielny pokój
- własny komputer
- ubrania przez które nie będzie wyśmiewany przez rówieśników
- smartfon
- płatne zajęcia pozalekcyjne umożliwiające mu rozwój
- kurs na prawo jazdy
- nie starszy niż 5 letni samochód segmentu B lub C na osiemnastkę
- utrzymywanie go w czasie studiów
- 50% wkładu własnego do co najmniej 70m2 mieszkania w mieście wojewódzkim
Jeżeli nie stać was na powyższe minimum to proszę was odpuścicie płodzenie potomka i nie skazujcie kolejnego istnienia na tyranie jak robak od 16 roku życia a następnie zadłużanie się i nabijanie kabzy bankom przez 30 lat.
#demografia #takaprawda #bekazpisu #rodzina #dzieci #rodzice #bieda
@GienekZFabrykiOkienek: Gratuluję rodziców. Też bym tak chciał
@marcinpodlas8: to się nie zrozumieliśmy, chodziło mi że bez tego pakietu, a nie że bez żadnej z tych rzeczy.
Wiadomo że przyjemnie by było urodzić się w elicie i mieć wszystko zapewnione, ale trzeba mieć świadomość, że to nie jest konieczność żeby sobie poradzić w życiu. zdecydowana większość ludzi na tym świecie nawet nie będzie blisko żeby
@zielonestopylucyfera: Zależy gdzie ta działka. Jak daleko od miasta to odsyłam do moich wpisów o skazaniu dziecka na wyrok mieszkania na wsi.
@dildo-vaggins: ok
@zielonestopylucyfera: No to akurat pozytywny aspekt tego że nie będzie miał dostępu do internetu i komputera. Muszę cię jednak zmartwić, że istnieje również szereg negatywnych.
@nobrain: Poczytaj trochę o konsekwencjach psychicznych bycia gnębionym przez rówieśników. Może ci się troche rozjaśni w boomerskiej makówce.
@nobrain: no to chyba nie znasz współczesnych nastolatków
@marcinpodlas8: nie znasz mojej rodziny więc nie masz prawa się wypowiadać w tym temacie. ŻĄDANIE pieniędzy od rodziców kiedy jesteś zdolny do pracy w czasie studiów to skandal. I żadne studia nie są wytlumaczeniem bo pracowałem z ludźmi z