Aktywne Wpisy
Ramadamadingdong +90
Od jakiegoś czasu tego portalu nie da się czytać. Rzygam już widząc codzienne wiadro toksyn wylewane na #psiarze .
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
źródło: 20240818_174410
Pobierz
kupa1231 +374

#motocykle
źródło: comment_1624092550jUtwBncFEO9XSk2pf094p0.jpg
Pobierz@PodniebnyMurzyn no nie wiem te paski co masz to mnóstwo stopni jeszcze złożenia, a na drodze to, lepiej uważać ogółem
źródło: comment_1624096647oc4yJX2aUhmp2GY18VP4Zg.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora
Masz cziken stripy (po naszemu to będzie chyba paski grozy) że dwa tiry by się po nich wyprzedziły ale "prawie zamknąłem".
Prawie robi różnicę to raz, domkniecie laczka na ulicy o tak w dowolnym winklu to bym odradzał to dwa, bo uliczny asfalt z definicji ma mniej gripa i bywa brudny, choć idzie znaleźć miejsca gdzie po dogrzaniu da się zrobić.
Podsumowując, masz rację: nie
@Man_of_Gx: Tutaj pełna zgoda ( ͡° ͜ʖ ͡°)
... że jeździ bezpiecznie, jest uważny, rozsądny i uprzejmy w stosunku do innych kierowców. Do tego co sezon doszkala się aby jeździć jeszcze bezpieczniej.
Komentarz usunięty przez autora