Aktywne Wpisy

Moseva +1665
Co najmniej 1 plus i każdy kto to czyta będzie miał super dzień

mirko_anonim +6
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mireczki, Lvl 22 here, od tygodnia mam pierwszą pracę jako monter urządzeń. No i praca polega na tym że stoję i testuję komponenty, a następnie składam z nich szafy i inne duperele dla operatorów GSM i nie tylko. Jestem na przyuczeniu i czuję się podłe. Bo jestem jak ten Travolta z memu, starsi pracownicy każą mi łazić za sobą i biorą różne elementy, moduły kable, etc często z
Mireczki, Lvl 22 here, od tygodnia mam pierwszą pracę jako monter urządzeń. No i praca polega na tym że stoję i testuję komponenty, a następnie składam z nich szafy i inne duperele dla operatorów GSM i nie tylko. Jestem na przyuczeniu i czuję się podłe. Bo jestem jak ten Travolta z memu, starsi pracownicy każą mi łazić za sobą i biorą różne elementy, moduły kable, etc często z

Tera się includy w środku wpisuje? Dawno nic w C nie robiłem...
#tvpinfo #bekazpisu #dobazmiana #programowanie #cpp
źródło: comment_1624017717UtIpjAXUeQyy0UvETCRmNv.jpg
Pobierz- wspomniane #include (swoją drogą, pozdrawiam obserwujących tag ( ͡° ͜ʖ ͡°)) w środku pliku
- przed nieograniczoną klamrami pętlą for
- gdzie jeden z tych include'ów jest na tej samej linii co rzeczony for
- A w ogóle
CTR+A CTR+C CTR+V
Tak?
"Super, dziękuje"
CTRL+Z
ehhh
https://docs.huihoo.com/doxygen/linux/kernel/3.7/acpi__pcihp_8c_source.html
@zibizz1: w ten sposób na monitorze będzie tyle samo kodu co wcześniej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Szczałka w dółw domyśle była
Rozumiem, że to obraz polskich służb xD
No a dlaczego nie? Czasem jest tak że chcesz użyć jakieś funkcji, patrzysz
man 2 functionjakich #include i #define musisz pododawać ale na górze pliku jest n------e #ifdef tak że nie wiesz gdzie wstawić swój potrzebny #include więc wstawiasz go bezpośrednio nad wywołaniem swojej funkcji. Include guardy nie pozwolą na include tego samego więcej niż jeden raz. To samo tyczy