Wpis z mikrobloga

a jakby Ci napisał, ze się #!$%@? w transporcie i zwyczajnie Cie przeprasza i. Je może Ci wysłać to co, JAk typowy zjeb wykopowski zaczniesz srac ŁEEEEE PROSZĘ MI TO ZNALEŹĆ NIE OBCHODZI ME TO

@Pulton: Dostał negatywa, czyli ocenę adekwatną do transakcji i to on się zesrał, żebym to usunął bo mu pozycjonowanie leci.

Twoje potężne 2 minuty na kliknięcie "kup teraz" xD

@L3gion: A #!$%@? cię to boli,
  • Odpowiedz
@Pulton a mnie wkurzają debile, którzy łamią regulamin allegro i wystawiają towar ktorego nie maja.
Zależy ci na czasie dostawy tracisz 1 lub 2 dni, bo idiota odpisuje, ze czarnych rękawic nie ma ale moze wysłac brązowe.
Debile myślą, ze jeśli chcę czarne to jednak mi wciśnie brązowe?
Owszem zwraca kasę, ale nie o kasę chodzi, ale o czas.
  • Odpowiedz
@Wykop24h: @lord_xenu: @mleko23: z rok temu wystawiłem na allegro niezły komputer z mocnym GPU w atrakcyjnej cenie. Spore zainteresowanie ale wszyscy chcą przyjechać, oglądać, mocno negocjować cenę i płacić gotówką poza allegro. W końcu umówiłem się z gościem na oględziny w weekend ale w międzyczasie ktoś wybrał opcję kup teraz za cenę ofertową. Kasę dostałem natychmiast, komputer wysłałem i piszę do gościa, z którym się umówiłem na obejrzenie, że
  • Odpowiedz
@Pulton: @Wykop24h:
Ale Wy wiecie że jak coś wystawiacie na Allegro to się deklarujecie że sprzedacie ten przedmiot właśnie tam? Bardzo dobrze że takich ludzi blokują bo marnujecie czas kupującym.

A swego czasu bardzo często z takiego rozwiązania korzystały cwaniaczki które nie chciały sprzedać jak aukcja BCM nie wypaliła, i Allegro w końcu musiało jakiegoś bata na takich stworzyć.

Sam raz miałem akcję z takim cwaniaczkiem co wystawił grę na
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@Wykop24h:

Napisałem że przepraszam pieniądze odesłałem na ten sam numer konta z którego wysłała a ta do mnie że ja oszukałem i policja itp. Wstawiłem na allegro potwierdzenie zwrotu pieniędzy i cisza.

Zakładam, że to było ogłoszenie z opcją "kup teraz". W takich przypadkach proces płatności wygląda tak: Kupujący -> saldo sprzedawcy w Allegro -> rachunek bankowy Sprzedawcy.

Z salda można wypłacać ręcznie albo mieć automatyczne wypłaty. Zgaduję, że masz to
  • Odpowiedz