Aktywne Wpisy
Sylvio19 +106
Nigdy nie zapomne jak wszedłem do pokoju mojej siostry na jej osiemnastce i zobaczyłem ją na kolanach robiącą gałe najlepszemu kumplowi swojego chłopaka. Powiedziałem tylko: sorry i się wycofałem. Schodząc ze schodów widziałem jak Bartek (jej chłopak) je krokieta z barszczem i sie uśmiecha bo już miał ostrą faze. Nigdy mu o tym nie powiedziałem. W zeszłym roku wzięli ślub. #zwiazki #seks #rozowepaski #logikarozowychpaskow
iErdo +362
No więc skiepściłem xD Czemu? Bo jestem głupi. Generalnie ładnie to sobie wymyśliłem, ale nie wziąłem pod uwagę wody za Zimorodkiem, i to co w wizjerze wyglądało fajnie, na kompie wyglądało okropnie, odbicia wody wzmacniają efekt aberracji chromatycznej i dziwnego rozszczepiania światła, więc Zimorodek był w złym stanie. ALE żeby dowieźć, to postarałem się coś z niego wykrzesać, musiałem zasymulować inne tło. Ogólnie normalnie bym nie edytował tego zdjęcia i je wyrzucił.
- jak to stanoł w płomieniach?
- spłonoł na zawsze
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Pulton: Dostał negatywa, czyli ocenę adekwatną do transakcji i to on się zesrał, żebym to usunął bo mu pozycjonowanie leci.
@L3gion: A #!$%@? cię to boli,
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Zależy ci na czasie dostawy tracisz 1 lub 2 dni, bo idiota odpisuje, ze czarnych rękawic nie ma ale moze wysłac brązowe.
Debile myślą, ze jeśli chcę czarne to jednak mi wciśnie brązowe?
Owszem zwraca kasę, ale nie o kasę chodzi, ale o czas.
Ale Wy wiecie że jak coś wystawiacie na Allegro to się deklarujecie że sprzedacie ten przedmiot właśnie tam? Bardzo dobrze że takich ludzi blokują bo marnujecie czas kupującym.
A swego czasu bardzo często z takiego rozwiązania korzystały cwaniaczki które nie chciały sprzedać jak aukcja BCM nie wypaliła, i Allegro w końcu musiało jakiegoś bata na takich stworzyć.
Sam raz miałem akcję z takim cwaniaczkiem co wystawił grę na
Zakładam, że to było ogłoszenie z opcją "kup teraz". W takich przypadkach proces płatności wygląda tak: Kupujący -> saldo sprzedawcy w Allegro -> rachunek bankowy Sprzedawcy.
Z salda można wypłacać ręcznie albo mieć automatyczne wypłaty. Zgaduję, że masz to
@Pulton: brzmi jak wykop peel