Aktywne Wpisy
Domingo-Jachas +480

reventon +127
Już zapomnieliśmy co straciliśmy.
Kupiłem sobie napój na stacji w #ameryka i nakrętka mi się normalnie odkręciła, nic nie musiałem odrywać, żaden zadzior nie kłuje w wargę przy piciu, aż patrzyłem z niedowierzaniem na ten przejaw cywilizacji i RIGCZu.
Ech, kiedyś to było #gorzkiezale
#chwalesie
Kupiłem sobie napój na stacji w #ameryka i nakrętka mi się normalnie odkręciła, nic nie musiałem odrywać, żaden zadzior nie kłuje w wargę przy piciu, aż patrzyłem z niedowierzaniem na ten przejaw cywilizacji i RIGCZu.
Ech, kiedyś to było #gorzkiezale
#chwalesie
źródło: 1000014043
Pobierz

![Jak usprawniam i optymalizuję Linuxa? [Linux Mint 22.2]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/b5d6c7d19d25a36ca5aee165c3a0d41bd0a2157e138c7cf501356ebdf6b44eb6,q80.jpg)

#prawojazdy
@Nomad34: no tak średnio bym powiedział ;) Kolega wyżej w miare dobrze to opisał poza tym egz. teoretycznym. Dostaniesz PKK zapisuj się na niego od ręki. Reszta niestety wymaga czasu (praktyczny i po zaliczeniu kursu i po zaliczeniu teorii) więc nawet jakbyś stanąl na glowie to się conajmniej do września nie wyrobisz.
(wyjezdzenie 30h w miesiac to też
"Dopuszczalna jest możliwość samodzielnego przygotowania się do egzaminu teoretycznego. W takiej sytuacji możesz przed przystąpieniem do kursu zdać egzamin teoretyczny w wojewódzkim ośrodku ruchu drogowego (WORD) i w ten sposób od razu zacząć praktyczną naukę jazdy z pominięciem kursu teoretycznego. W takiej sytuacji trzeba jednak ukończyć 4 godzinne szkolenie w zakresie udzielania pierwszej pomocy ofiarom wypadków drogowych"