Aktywne Wpisy
mmenelica +494
tak więc @allegro_pl oddajcie mi moje pieniądze za smarta skoro z tego gówna się nie da teraz korzystać
#zalesie #gorzkiezale #allegro #humorobrazkowy #heheszki #ecommerce
#zalesie #gorzkiezale #allegro #humorobrazkowy #heheszki #ecommerce
waro +46
1. Obowiązuje z góry ustalona trasa
2. Spotykamy się w ustalonym miejscu (zazwyczaj parkingu pod galerią handlową)
3. Jedziemy do punktu kontrolnego
4. Robimy kontrolne zdjęcia i wypalamy kontrolnego papieroska
5. Idź do punktu 3 aż nie dojedziesz do restauracji McDonald's
Jak zwykle zaczynamy o godzinie 22:00 i jak zwykle trasa będzie ustalona na nieco ponad 2h jazdy. Wliczając w to przerwy daje nam to jak zwykle ok. 3 godzin luksusowej rozrywki w (jak zwykle) doborowym towarzystwie.
W tej edycji w planach jest wycieczka krajoznawcza po wioskach i wioseczkach na południe od Krakowa, z przystankiem w Dobczycach i Myślenicach oraz powrót Zakopianką (tak by każdy chętny mógł nałapać aż 2 mandaty z fotoradaru jednej nocy). Dokładna trasa jest w trakcie planowania i pojawi się na dniach, gdyż kilka przystanków wymaga zweryfikowania (czy się tam w ogóle pomieścimy).
W celach autopromocyjnych, poniżej krótkie przypomnienie atrakcji jakimi mogliśmy się raczyć poprzednim razem:
- (nie)widok na nieoświetlone opactwo
- łażenie w błocie po jakichś bunkrach
- wychodzenie po ciemku na nogach pod górę
- rozbita szyba w samochodzie kolegi
- niezliczona ilość progów zwalniających
Stare graty mile widziane.
#krakowskienightdrive #krakownightdrive #nightdrive
Treść została ukryta...
@Orzeech @Kuork @mandrake13
Ewentualnie zapraszam do konsultacji społecznych odnośnie przesunięcia godziny.
@ZlodziejBilonownic: Nie zbili, tylko na ekspresówce kamień mi strzelił i mam mały odprysk. Następnego dnia zgłosiłem do ubezpieczalni i do tego czasu nie mam informacji :)
@ZlodziejBilonownic: Takie najlepsze, zapraszam. Cóż to za rarytasik? Nadal Hyundai czy coś innego?