Aktywne Wpisy
Eh i chyba dupa. No cóż życie.
Mieliśmy uzgodnione (z jej strony), ze do 1 września dajemy sobie czas, odpoczynek od siebie. Przez ten czas mamy pomyśleć czy idziemy dalej ze sobą. Dwa lata związku, wiek bliżej 30. Nie piszemy, nie widzimy się itd. No cóż - ok. Wyprowadziła się do mamy, ale zabierając tylko kilka rzeczy. Ja na razie bardzo aktywnie wykorzystałem ten czas - szukając tego faceta jakim byłem kiedyś.
Mieliśmy uzgodnione (z jej strony), ze do 1 września dajemy sobie czas, odpoczynek od siebie. Przez ten czas mamy pomyśleć czy idziemy dalej ze sobą. Dwa lata związku, wiek bliżej 30. Nie piszemy, nie widzimy się itd. No cóż - ok. Wyprowadziła się do mamy, ale zabierając tylko kilka rzeczy. Ja na razie bardzo aktywnie wykorzystałem ten czas - szukając tego faceta jakim byłem kiedyś.

źródło: comment_1623606912Hx6u72xLYTnuczgqDC4Vlu.jpg
Pobierzszczam na fanboi plejstejsczyn, zawsze jak widze fana ps-a to widze, chlopaka co na szparagach zapi.erdalal dwa miesiace i kupic sobie telewizor i ps-a z fifom i pi.erodli kocoboyl jaki to ps nie jest zajebisty.
@konanwieprzowinca: przecież nie musisz grać w najnowsze tytuły - jest tak wiele dobrych nieświeżych gier, że spokojnie można czekać rok na spadek cen (chociażby jak nowy GOW teraz kosztuje grosze)
W GamePass są też premierowe AAA?
@Janusz_z_Rivii: To trzeba było sobie kupić ps4 i ogrywać starsze exclusivy ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nikt nie mówi, że jak masz w GP 200 gier, to w każdą masz zagrać XD Dzięki temu masz wybór i możesz sobie ściągnąć co chcesz, a nie trzymać kciuki, że Sony może w tym miesiącu rzuci coś dobrego i jeszcze żeby tobie gatunek pasował.
@Antyradek: dobrze się czujesz? KAŻDY może sobie włączyć tryb deweloperski, pobrać SDK i tworzyć własne aplikacje czy gry na Xboxie. Na zwykłym Xboxie, nie trzeba dev kita.
@meinteil: kto biedny ten kupuje jedna ( ͡° ͜ʖ ͡°)