Wpis z mikrobloga

mam gamepasa,

szczam na fanboi plejstejsczyn, zawsze jak widze fana ps-a to widze, chlopaka co na szparagach zapi.erdalal dwa miesiace i kupic sobie telewizor i ps-a z fifom i pi.erodli kocoboyl jaki to ps nie jest zajebisty.
  • Odpowiedz
  • 0
@fortySeven Ale ja chcę zagrać w konkretną, dobrą grę i mam czas, żeby przejść w ciągu roku 2-3 gry, a nie w losowe kilkadziesiąt tytułów które dostanę łaskawie z game passem, z których żaden może mi się nie podobać.
  • Odpowiedz
Albo po prostu chce sobie rekreacyjnie pograć bez #!$%@? horrendalnych pieniędzy na nowe tytuły których cena na konsole to jakieś jedno wielkie nieporozumienie.

@konanwieprzowinca: przecież nie musisz grać w najnowsze tytuły - jest tak wiele dobrych nieświeżych gier, że spokojnie można czekać rok na spadek cen (chociażby jak nowy GOW teraz kosztuje grosze)

W GamePass są też premierowe AAA?
  • Odpowiedz
Kupiłem ps5 i mam za darmo starsze exlusivy typu God of war czy Batman. W rok tego nie ogram, w dodatku co miesiąc + 3 darmowe gry. Wiec? Co mi da jeszcze więcej darmowych gier których nawet nie zainstaluje bo nie mam aż tyle czasu na granie?

@Janusz_z_Rivii: To trzeba było sobie kupić ps4 i ogrywać starsze exclusivy ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nikt nie mówi, że jak masz w GP 200 gier, to w każdą masz zagrać XD Dzięki temu masz wybór i możesz sobie ściągnąć co chcesz, a nie trzymać kciuki, że Sony może w tym miesiącu rzuci coś dobrego i jeszcze żeby tobie gatunek pasował.

Ale ja chcę zagrać w konkretną, dobrą grę i mam czas, żeby przejść w ciągu roku 2-3 gry, a nie w losowe kilkadziesiąt tytułów które dostanę łaskawie z game passem, z których żaden
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@fortySeven: Te wasze wojenki są beznadziejne. Jak można się cieszyć z posiadania zamkniętej platformy na której ani nie można wgrać nic własnego

@Antyradek: dobrze się czujesz? KAŻDY może sobie włączyć tryb deweloperski, pobrać SDK i tworzyć własne aplikacje czy gry na Xboxie. Na zwykłym Xboxie, nie trzeba dev kita.
  • Odpowiedz