@Kulek1981: zawsze się zastanawiam co siedzi w głowie takiego typa. To jest jakiś gigantyczny przerost ego, przeświadczenie, że jest się lepszym i ważniejszym od innych?
@Kulek1981: "A Ty co??!! Zazdrościsz mu takiego samochodu??!! Parking pusty, masz gdzie stanąć!!" Już widzę te komentarze gdyby to było na jakiejś grupie fb ヽ( ͠°෴°)ノ
zawsze się zastanawiam co siedzi w głowie takiego typa. To jest jakiś gigantyczny przerost ego, przeświadczenie, że jest się lepszym i ważniejszym od innych?
@spinaczczio: nawet nie zdajesz sobie sprawy ilu ludzi broni takiego zachowania
Ostatnio taki wjechał (razem z drzwiami) do DINO i dali mu tylko 500 mandatu. A mogła tam stać twoja matka. Wg. świadków miał wjechać i iść robić dalej zakupy jak gdyby nic.
@Kulek1981: u mnie pod lidlem to jakbym stanął na kilka godzin i fotki cykał to bym miał takich kilkadziesiąt i też mnie to tak grzeje ,ze masakra.. a ludzie w dupie mają, ha tfu!
@Kulek1981: bardzo podobnie do mojego teścia, on zrobi 6 okrążeń po parkingu, żeby stanąć 15metrow bliżej wejścia, gdyby drzwi były szersze stanąłby na lodówkach
PANIE! A kto te drzwi mi tutaj postawił?!
#nogimniebolo #patologiaparkuruje
źródło: 1000017936
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@spinaczczio: nawet nie zdajesz sobie sprawy ilu ludzi broni takiego zachowania
A może to jest ten legendarny sklep obajtka, o którym mówił Pierdosław Smrodziński?