Aktywne Wpisy

ntdc +322
Chiny oficjalnie zakazały dostępu do platformy subskrypcyjnej OnlyFans, przedstawiając ją jako szkodliwy zachodni wpływ podważający moralność i stabilność społeczną. Według Tech in Asia władze określiły serwis jako „zachodnią chorobę” oraz zagrożenie dla kulturowych fundamentów kraju. Decyzja wpisuje się w szerszą kampanię zaostrzania kontroli nad platformami internetowymi i eliminowania treści uznawanych za niepożądane.
Jak podaje The Daily Guardian, urzędnicy nazwali OnlyFans „symbolem zachodniego upadku moralnego” oraz „zachodnim bagnem”, które nie powinno funkcjonować w
Jak podaje The Daily Guardian, urzędnicy nazwali OnlyFans „symbolem zachodniego upadku moralnego” oraz „zachodnim bagnem”, które nie powinno funkcjonować w
źródło: ch
Pobierz
Dick_Wilden +16
#f1 no i k---a się stało, oficjalnie żegnamy #kolejnydzienbezalko czego te baby są w stanie dokonać, piszę to bo nie chcę was oszukiwać i proszę o nie pisanie komentarzy w stylu "jaka to tragedia" itp. stało się i c--j, nawet moja psycholog mi mówiła, że w końcu skończy się mój "miesiąc miodowy" i k---a miała rację (podobno 95% alkoholików wraca) a najbardziej zawiedzioną osoba tym wszystkim jestem ja

źródło: comment_1623567901kBUW994fWrPHCuO9BcFBzb.jpg
Pobierz@Niedozdarcia2: Teraz? XDDDD
@Reezu:
Lekarze: No nie był ani szczepiony ani chory na Covid
Ty: NIE USUNĘ WPISU!!!!
źródło: comment_1623583547wlBmzUjhrqx7CRS54Pv1VT.jpg
Pobierz@Niedozdarcia2: No właśnie nie potrafisz, dodatkowo już zaczynasz się denerwować, ojejku czyżby antyszczepionkowy foliarski świat zaczął Ci się burzyć?
Komentarz usunięty przez autora Wpisu