@Rafalek-Pedalek: @yebemNat0: A z jakiego powodu? XD Jego rodzice musieli #!$%@?ć z Albanii i Kosowa do Szwajcarii przed Serbami, chłop tam żyje od dziecka.
@Piotr_Rupik: Szwajcarów, Albańczyków, Serbów, hiszpanów, jakiś murzynów, uff, wymieniłem chyba wszystkie mniejszości reprezentowane dziś na boisku w jednej zaledwie kadrze XD
@Piotr_Rupik: Co to za różnica? To jest znane od dawna ze ludzie z #!$%@? prowadzonych państw spieprzają. Patrz Polska, jesteśmy największa mniejszością na Islandii, UK, Niemczech. I generalnie rozsiani po całym świecie.
@InsuowanaInsynuacja: w UK największą mniejszością są albo Hindusi albo Pakistańczycy a w Niemczech Turcy, za to jest nas najwięcej w Irlandii i chyba Norwegii(nie jestem pewny xd)
@morgiel: Nie, w UK jest więcej Polaków niż hindusów chyba ze coś ostatnio się zmieniło, w Niemczech to się zmieniało często były czasy gdzie było więcej Polaków od Turków. To nie zmienia fakt jest taki ze jesteśmy w wielu krajach na pograniczu największych mniejszości. Nie licząc już osób które maja obywatelstwa w tych krajach. W stanach jest nas dużo, nawet w Ameryce południowej jest w cholerę osób które maja Polskę pochodzenie,
@InsuowanaInsynuacja: takie coś kiedyś znalazłem xd imo na pewno Polacy nie są największą mniejszością w UK ilość Hindusów jest tak duża że nie ma opcji pamiętaj że Indie były dawną kolonią Brytanii i Angielski jest tam urzędowym językiem
@morgiel: Jak pisałem to się zmienia często. Jeszcze 2 lata temu było nas więcej niż hindusów w Anglii jak i w Szkocji. Po brexicie mogło się coś zmienić. Nie będę się sprzeczał bo nie mogę znaleść żadnych danych na ten temat z tego roku.
Wykopki wrzucają sukcesy Ukraińców a Gon70 wrzuca sukcesy Rosjan i o to cała afera. To mogą być wrzucane sukcesy tylko jednej strony? Co to za obiektywizm? #wojna #ukraina
jak zwykle
Komentarz usunięty przez moderatora
@Rafalek-Pedalek: Dlaczego rasista?
Komentarz usunięty przez moderatora