Aktywne Wpisy
kryspin_69 +141
Równy rok po przeszczepie włosów u Pana dr Serkana, koszt 3350Euro metodą DHI #zakola #finasteryd #lysienie #przeszczepwlosow
Larsberg +156
Jak tam wyhodki? Macie już przygotowane konserwy, energetyki, śruby, lornetki, latarki czołowe, liczniki geigera, detektory anomalii, maski gazowe, bandaże, apteczki, leki przeciwpromienne, zapas amunicji i wóde? Bo już za parę dni wchodzimy do Zony więc pakować plecaki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#stalker #stalker2 #gry
#stalker #stalker2 #gry
Wegetariańska kiełbasaaaaa? huuurrr duuuurrrrr, to jest trawa a nie jedzenie.
Huuurrr duuurrrr jak on m może pisać, że to kiełbasa huuurrr duurrr (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#gotujzwykopem #wegetarianizm #jedzenie #sniadanie
Nie mam też problemj z nazewnictwem i zawsze tego bronię.
Ale muszę przyznać, że zamienniki mięsa mi zdecydowanie nie smakują i zdecydowanie nie przypominają mięsa. Może poza Byondem, który jest dość blisko.
Mam też do noch więcej „ale” niż sam mój gust.
Rozumiem jednak, że kogoś, kto nie je mięsa, ale brakuje mu tego smaku jest to jakieś wyjście,
@adamszuba: ja robię na odwrót. Jak znajomi wegetarianie przychodzą na grilla i pytają się o coś wege to mówię, że są kielbaskim. C--j, że z prosiaka. Wygląda jak wege kiełbaska, smakuje jak wege kiełbaska.
@adamszuba: Najważniejsze, że spełniają swoją rolę. Mogłyby tylko poprawić skład, bo często jeszcze bywa z tym różnie (albo już się mylę?).
Komentarz usunięty przez autora
@adamszuba: 120+ to raczej jakiś vege mod to podpiął