Aktywne Wpisy

hotshops_pl +280
Cześć! #hotshops - obserwuj lub czarnolistuj.
Dziś mamy dla was #rozdajo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
HotShops.pl - To portal w którym codziennie pojawią się najgorętsze promocje / kupony i okazje z przeróżnych sklepów! Portal tworzą nas użytkownicy i to oni dodają i oceniają okazje!
W związku z nowym systemem kaucyjnym pewnie wielu z was odpuści sobie gazowaną wodę w plastikowych butelkach bo drożej, bo brakuje punktów odbioru w okolicy, bo
Dziś mamy dla was #rozdajo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
HotShops.pl - To portal w którym codziennie pojawią się najgorętsze promocje / kupony i okazje z przeróżnych sklepów! Portal tworzą nas użytkownicy i to oni dodają i oceniają okazje!
W związku z nowym systemem kaucyjnym pewnie wielu z was odpuści sobie gazowaną wodę w plastikowych butelkach bo drożej, bo brakuje punktów odbioru w okolicy, bo
źródło: dafi
Pobierz
HumanBeing +333
źródło: temp_file7507468431255489248
Pobierz

#sodastream #pepsi #cola #napoje #kuchnia #kiciochpyta
Syrop lejesz w wodę gazowana
https://www.amazon.de/SodaStream-Sirup-Pepsi-Fertiggetr%C3%A4nk-Sekundenschnell/dp/B084GPXJ47/ref=sr_1_5?__mk_de_DE=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&dchild=1&keywords=sodastream+sirup&qid=1623186754&sr=8-5
źródło: comment_16231882936H7N2Z9QywSosK7nRJUvsm.jpg
Pobierzprzecież powinni zachęcać do tego, aby korzystać z np. sodastreamu, a wychodzi na to, że bardziej zniechęcają - cenami.
ja przy izo w proszku mam tak, że jak wypiję tego więcej niż zalecana dawka, to mam srogie sranie
Ja zamawiam te wynalazki, od tego sprzedawcy idą chyba bezpośrednio z Czech. Pomarańczowy smakuje jak Mirinda/Fanta, limonka+cytryna jak Sprite, a coli jest kilka wariantów - ten wyżej IMO smakuje praktycznie identycznie jak Cola Zero.