https://twitter.com/Zeniiet/status/1401844426813566976 - Yoimiya / 5* Pyro - Ayaka / 5* Cryo - Sayu / 4* Anemo Oczywiście o żadnej postaci elektro poza baalem ani słychu ani widu tymczasem mihuyo sra kolejną postacią pod pyro xD Zapomniał bym o hydro gdzie jest ich tylko z czterech jeszcze gorzej niż electro ( ͡º͜ʖ͡º)
@Benc224: Moje marzenie o movement speed teamie powróciło.
Mona z Lost Prayerem do biegania Sayu do rozwalania kryształów Jakikolwiek drugi anemo do Elemental Resonance Rosaria do biegania w nocy / Diona do biegania
@Opportunist: jest już jej oficjalny element podany? bo kiedyś szukałem i nic nie znalazłem ludzie spekulowali że albo pyro albo electro. Poza tym to nie zmienia faktu że hydro i electro są zaniedbane pojutrze wychodzi już szósty patch do gierki a nowej postaci elektro nadal nie ma xD
- Yoimiya / 5* Pyro
- Ayaka / 5* Cryo
- Sayu / 4* Anemo
Oczywiście o żadnej postaci elektro poza baalem ani słychu ani widu tymczasem mihuyo sra kolejną postacią pod pyro xD
Zapomniał bym o hydro gdzie jest ich tylko z czterech jeszcze gorzej niż electro ( ͡º ͜ʖ͡º)
#genshinimpact
Mona z Lost Prayerem do biegania
Sayu do rozwalania kryształów
Jakikolwiek drugi anemo do Elemental Resonance
Rosaria do biegania w nocy / Diona do biegania
Poza tym to nie zmienia faktu że hydro i electro są zaniedbane pojutrze wychodzi już szósty patch do gierki a nowej postaci elektro nadal nie ma xD