Aktywne Wpisy

Soothsayer +194
Z okazji moich urodzin życzę wam wszystkim sukcesów (ale mniejszych niż moje)

onionhero +121
Byłem wczoraj na festiwalu pierogów, czy coś w ten deseń na Podkarpaciu.
Przy okazji odbywały się zawody w jedzeniu pierogów na czas, myślę sobie - podejdę bliżej, zobaczę ile ktoś wpier@#%.
Tymczasem zonk, koleś zakrztusił się pierogiem i upadł na ziemię, było blisko do powtórzenia scenariusza niedoszłego inwestora Wisły Kraków. Szybko podbiegli strażacy z OSP i robili czyn Heimlicha jakieś 40 sekund, podbiegł też mój różowy z uwagi na to czym się zajmuje.
Na
Przy okazji odbywały się zawody w jedzeniu pierogów na czas, myślę sobie - podejdę bliżej, zobaczę ile ktoś wpier@#%.
Tymczasem zonk, koleś zakrztusił się pierogiem i upadł na ziemię, było blisko do powtórzenia scenariusza niedoszłego inwestora Wisły Kraków. Szybko podbiegli strażacy z OSP i robili czyn Heimlicha jakieś 40 sekund, podbiegł też mój różowy z uwagi na to czym się zajmuje.
Na
źródło: IMG_8423
Pobierz

@qluch:
Nie, nie znajduje się w absolutnie żadnym. To potwierdzają i o tym decydują stowarzyszenia naukowe z absolutnie całego swiata. Nie anonimowy wykopek w komentarzu.
Dlatego nie jesteśmy małpami które obrzucają się gnem na drzewach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
święte słowa:
Celem życia nie jest przeżycie**
@TenXen47: UUUU naprawdę? Czyli okazuje się, że cała ideologia lpg nie ma umocowania w biologii człowieka? Ciekawe ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ArpeggiaVibration:
Tak jak niemal cała nasza cywilizacja z moralnością włącznie.
A poza tym uważam, że Tygodnik Neuropa nie ma charakteru politycznego.
@qluch: Jeśli ( ͡° ͜ʖ ͡°)
wybierz jedno niemiecki pachole.