@CipakKrulRzycia: Dlaczego coś lepszego? Kupiłem je 2 miesiące temu i szkoda mi w---------ć, bo nie były najtańsze, ale zastanawiam się, czy po dzwonie w koło jest zdatna do użycia.
@patrykolos: już coś takiego widziałem. dziewczyna wyprostowała i wsiadła. Kilkaset metrów dalej koło zwinęło się w ósemkę a ona trafiła do szpitala bo wyryła do przodu na twarz
@Pan_Mysz: Kobieta nie ogarnęła, że nie mieszkamy w UK i na DDR jadąc po lewej przypieprzyła we mnie na czołówkę, a że próbowałem odbić to biedne koło przyjęło uderzenie. ( ͡°͜ʖ͡°)
@chosenon3: właściwie mógłbym sobie zrobić z OC babki i oponki, ale szkoda zachodu i opony o ile jest dobra. Za to na pewno jej ubezpieczyciel pokryje mojemu nowe koło z piastą. ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°)
@chosenon3: odratuje sie wszystko tylko nie bedzie to zbyt bezpieczne, a jeśli sądzisz inaczej to chyba nie widziałeś jakie cuda robią na przykład z autami.
@patrykolos: To i tak dobrze, że trafiłeś na kogoś z OC. Ja ostatnio omijałem "kierowcę", który zastawił cały przejazd i wpadłem na grupę nastolatków, z których połowa nagle postanowiła jechać w lewo, a druga połowa prosto, no i koło trafiło na jedno koło oponenta. Ale prędkość tak marginalna, że u mnie chyba bez strat, koło i tak jest do dociągnięcia bo nowe.
#rower
źródło: comment_1623001056McMMFw1jEITJxhmBoVND5u.jpg
PobierzOpona raczej do odzyskania.
Kolizja z innym rowerzystą czy z samochodem?