A dodam sobie coś. Fajne są te #kwadraty. Można zobaczyć trochę zieleni, zaliczyć glebę w błoto, stać się pożywką dla komarów i kleszczy, i atrakcją dla lokalsów, którzy widzą człowieka na #szosa ładującego się w kopny piasek po środku lasu :) Dopiero teraz zobaczyłem jak monotematyczny jestem ze swoimi wycieczkami do GK i z powrotem :D Warszawa też nieodkryta rowerowo, chociaż po mieście strasznie nie lubię jeździć i to dlatego. Jeszcze jedna wycieczka na łatanie dziur na południu i będzie można myśleć o ekspansji :D
Max square: 5x5 Max cluster: 113 Total tiles: 1894
A dodam sobie coś.
Fajne są te #kwadraty. Można zobaczyć trochę zieleni, zaliczyć glebę w błoto, stać się pożywką dla komarów i kleszczy, i atrakcją dla lokalsów, którzy widzą człowieka na #szosa ładującego się w kopny piasek po środku lasu :)
Dopiero teraz zobaczyłem jak monotematyczny jestem ze swoimi wycieczkami do GK i z powrotem :D
Warszawa też nieodkryta rowerowo, chociaż po mieście strasznie nie lubię jeździć i to dlatego.
Jeszcze jedna wycieczka na łatanie dziur na południu i będzie można myśleć o ekspansji :D
Max square: 5x5
Max cluster: 113
Total tiles: 1894
#rowerowyrownik
Skrypt | Statystyki
źródło: comment_1622979080Qz98taMNOouzUYulq380QJ.jpg
Pobierzźródło: comment_1622979115QQ2TGN9psQ4EFc5JwX6ugP.jpg
PobierzMiałem bidon elite corsa 950ml i chyba był węższy bo siedział zdecydowanie luźniej.