Aktywne Wpisy
Czupakabra82 +220
#sebastianmajtczak #majtczak #afera #polskiedrogi #wykop #bialek #faktytvn
Oto i on, szef portalu ze śmiesznymi obrazkami w dzisiejszym wydaniu faktów...
Oto i on, szef portalu ze śmiesznymi obrazkami w dzisiejszym wydaniu faktów...
Kismeth +543
#antykapitalizm #anarchizm
https://anarchizm.info/2019/12/28/i-5-2-dlaczego-potrzebne-sa-federacje-spolecznosci-uczestniczacych/
Który działa w oparciu o własny regulamin, który notorycznie łamie.
powtarzam to za kazdym razem, przestancie wierzyc w ludzi bo to zawsze konczy sie tak samo
ze cwaniak wydyma nie cwaniaka
Po pierwsze sam obrazek już jest nierealistyczny. Co te jabłka po prawej stronie na ostatnim obrazku? Tak nagle urosły?
Po drugie po jaką cholerę musieli przy drzewie majstrować, prostować kiedy wystarczyłoby gdyby chłopiec z prawej przeszedł na lewą stronę.
Po trzecie nieefektywne wykorzystanie materiałów. Wystarczyłoby przecież gdyby używali jednej drabiny. Jeden chłopiec na drabinie by zrywał a drugi na ziemi ładował do koszy a na koniec podzielili by się
Aa, no chyba, że mu się nie chce, wtedy wszystko jasne.
Niby dlaczego do nich? Co to za zdupy wniosek.
Ktoś mówi, że moderacja nie miała prawa usunąć - miał racje. Mówisz, że to prywatny portal i mogli - nie masz racji, wyjasnilem ci, że portal ze ma regulamin. Co to za argument z odsyłaniem do akcjonariuszy? Portale mają obowiązek swojego regulaminu przestrzegać. Dwa, organem właściwym do rozpatrywania czy firma łamie regulamin nie
Komentarz usunięty przez autora
Ale co do Twojego komentarza 2ynika z niego, że im będzie mniej pieniędzy na np infrastrukturę to będzie więcej autostrad, dziwne ale ok.
@Gaku745: zobaczymy jak długo to potrwa aby się z lewactwa wtedy wyleczyć xD
@Gaku745: nie wiem, czemu mnie wyzywasz. to moderacji sie w główkach pierdzieli, nie mnie
@Toniejawtedy: No i co zrobisz? Podasz wykop do sądu że łamią swój własny regulamin? Ty się tym regulaminem możesz najwyżej podetrzeć.
Czyli teraz co, mam nie odkładać pieniędzy i nie brać kredytu na mieszkanie dla swojego małego dziecka, żeby w przyszłości coś miało? Kto lub co jest tu teraz źródłem nierówności? Możliwość dziedzieczenia? Przecież podaruję jej za życia. A może ja sam stwarzam teraz nierówności, bo inne dzieci biedniejszych rodziców mieszkań mieć nie będą?
Idea piękna, ale nijak nie przekłada się na rzeczywistość.