szzzzzz
Mariaczi
286
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
Maljevic
@szzzzzz nie wiem, czy widziałem coś, co bardziej krzyczy "akademik"
422
Niebadzlosiem
@szzzzzz: Mam nadzieję że będę miał hajs by posłać swoje dzieci do akademika. Fajnie by było jakby się wybawiły i jednocześnie zdały studia i to jakieś nienajgorsze. Moim zdaniem bardziej to rozwinie niż samo zdanie studiów ;P
Ja dojeżdzałem i coś tam liznąłem "życia studenckiego" ale nie za dużo niestety.
Teraz mam bliżej 30tki i nadal mam ochotę robić głupie rzeczy, nadal wykrzesam sobie energię by coś zrobić jednak coraz
15
sprite
@give_me_coffee: Tradycyjnie najwięcej p------ą Ci co w akademiku nie mieszkali :P
12
Orzysko
Orzysko
@szzzzzz wygląda jak akademik politechniki Białostockiej
4
give_me_coffee
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
4
cibronka
To sicarios od gangstera Sentino ( ͡° ͜ʖ ͡°)
2
jistagayda
jistagayda
@szzzzzz: coś pięknego, wspaniałe lata sprzedane w akademiku mi się przypomniały.
2
ordynardo_
@Maljevic tak, ten typ co sobie basen w pokoju postawił i napełnił wodą
2
sprite
@Orzysko: to samo skojarzyłem :D Były lokato gammy pozdrawia :D
1
Yacoshe
@szzzzzz: la compania
1
give_me_coffee
@Niebadzlosiem: Ja w sumie wolę domówki w mieszkaniach, zabawa na mieście też jest super. W akademiku można siedzieć tylko w ciasnym pokoju, czasem można zrobić większą imprezę na piętrze, ale zaraz się jakiś inny student oburzy, bo przecież on się uczy, albo przyjdzie baba z recepcji i wszystkich pogoni, bo przecież cisza nocna xD
1
P.....n
P.....n
@Niebadzlosiem: ludzie dzieci do oxfordu na studia wysyłają, a Ty masz nadzieję, że jakieś grosze na akademik będziesz mial - no trochę wiary w siebie, kolego:)
1
PlesniakPospolity
PlesniakPospolity
@szzzzzz: eat sleep fuck repeat... śmiem twierdzić, że o polbuda
1
ratty
@Niebadzlosiem: żeby posłać dzieci do akademika, to trzeba właśnie nie mieć hajsu, bo są progi dochodowe jak na stypendium socjalne (przynajmniej za czasów moich studiów tak było) :p
1
PoncjuszPijak
@Niebadzlosiem:

Mam nadzieję że będę miał hajs by posłać swoje dzieci do akademika.

Jeżeli nie będziesz mieć hajsu, żeby zapewnić dzieciom biedaakademika, to nie powinieneś w ogóle mieć
1
Orzysko
Orzysko
@sprite alfa here
0
Orzysko
Orzysko
@sprite a do delty chodziłem do fryzjerki
0
Niebadzlosiem
@give_me_coffee: W sumie masz rację ;P Zawsze jeśli byłby/byłaby na bieżąco z nauką można uderzyć do akademika. No i żyliby wtedy według najważniejszej zasady domówki - nie rób domówki u siebie :P
0