Aktywne Wpisy
pytajacy_r +210
Moje true story z lekarzami:
Miałem kiedyś taki problem że po prostu ciągle śmierdziało mi z ust.
Najpierw poruszyłem temat u dentysty. Stwierdził że może to być od próchnicy i trzeba wyleczyć wszystkie zęby. Zrobione. Nie pomogło.
Potem poszedłem do rodzinnego. Stwierdził, że mogę mieć grzybicę języka. Leczył mnie na grzybice języka. Zero efektu.
Potem poszedłem do laryngologa. Stwierdził że żadnej grzybicy nie mam i ogólnie on po obejrzeniu mojej jamy ustnej nie
Miałem kiedyś taki problem że po prostu ciągle śmierdziało mi z ust.
Najpierw poruszyłem temat u dentysty. Stwierdził że może to być od próchnicy i trzeba wyleczyć wszystkie zęby. Zrobione. Nie pomogło.
Potem poszedłem do rodzinnego. Stwierdził, że mogę mieć grzybicę języka. Leczył mnie na grzybice języka. Zero efektu.
Potem poszedłem do laryngologa. Stwierdził że żadnej grzybicy nie mam i ogólnie on po obejrzeniu mojej jamy ustnej nie

ChlopoRobotnik2137 +151
Brejking niuws , właśnie siedzę se na mount Whitney 4420 mnpm ( największą spośród 48 stanów USA )i zajadam batonika
Więcej zdjęć tutaj
#zlomkiemprzezswiat #gory #sierra
Więcej zdjęć tutaj
#zlomkiemprzezswiat #gory #sierra
źródło: IMG_4763
Pobierz

@toDoList: By kibice klubów, które się tam zakwalifikowały się cieszyli. Obiektywnie.
@toDoList: XDDDDDDD
Są po to żeby rankingarze mogli zanudzać świat swoimi szamańskimi wizjami w internecie
Dawno nie czytałem tak idiotycznego komentarza w temacie pucharów xD
Mogliście Astiza do końca sezonu trzymać to może w przyszłym sezonie byłyby baraże o awans do ekstraklasy xD
Nie należy się Legii bo jest Legia, ja wiem że wy specjalni ale bez przesady.
Czas wprowadzać innowacyjne rozwiązania bo inaczej będziemy siedzieć i płakać jak jakieś GKSy, Zagłębia itp grają w pucharach i się znowu staczamy na 30 miejsce w rankingu.
@Krx_S: ale Legia (jakie "my") wygrała z nim przecież
A jak nie pamiętasz to przypomnę jak cięgi od Dudelange dostawała Legia. Lech przynajmniej zaszedł dalej od Legii xD
to ja chłodno tłumaczę dlaczego należy administracyjnie pchać Legię do przodu a ty nie masz argumentów tylko emocjonalne reakcje że hur dur Legia zła.
@tyrytyty: Widocznie mamy inne priorytety. Ja kibicuję swojej drużynie, nie "polskim drużynom", więc tym bardziej nie chcę, żeby odjeżdżały za europejskie pieniądze. Ba, wolałbym ogólnie mniej pieniędzy w polskiej piłce, żebyśmy grali większą liczbą wychowanków i odpadali z Gibraltarami. Europejskie puchary po