Wpis z mikrobloga

#mecz Pohamujcie na chwilę emocje i spójrzcie na sprawę obiektywnie. Po co są te puchary? Żeby nabijać ranking. I kto Wam bez Legii te punkty nabije, GKS co ledwo wie o co tam biega w ogóle? Mize polska wieś dostała udany wieczór ale na pewno straciła rok
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@toDoList: PZPN mógłby spróbować coś administracyjnie pogrzebać czy nie da się zabrać tego miejsca i przyznać Legii jeśli to tylko punkt różnicy. np jeśli drużyna ma 20pkt rankingowych UEFA więcej od ostatniego pucharowicza to jej dajemy miejsce w LKE a nie piątemu miejscu. tylko trzeba szybko działać bo do końca maja trzeba potwierdzić pucharowiczów UEFIE.
  • Odpowiedz
@tyrytyty: xD
Dawno nie czytałem tak idiotycznego komentarza w temacie pucharów xD
Mogliście Astiza do końca sezonu trzymać to może w przyszłym sezonie byłyby baraże o awans do ekstraklasy xD

Nie należy się Legii bo jest Legia, ja wiem że wy specjalni ale bez przesady.
  • Odpowiedz
@Krx_S: ale co tu jest idiotycznego? Człowieku spójrz na ranking. Po co temu GKS puchary? Żeby sobie pograli 4 tygodnie i odpadli? Mocne drużyny tj. Legia muszą mieć pomoc w kwestii gry w pucharach bo my nigdy nic nie osiągniemy.

Czas wprowadzać innowacyjne rozwiązania bo inaczej będziemy siedzieć i płakać jak jakieś GKSy, Zagłębia itp grają w pucharach i się znowu staczamy na 30 miejsce w rankingu.
  • Odpowiedz
  • 10
@tyrytyty w dupie mam twój ranking, jakbyście mieli zasłużyć to byście mieli wiecej punktów, albo wygrali bezpośrednio z GKSem. Rankingowe robienie k---y z logiki to dla mnie choroba, a sami dostawaliście od ciekawych drużyn więc idź się przejdź i ochłoń.
  • Odpowiedz
@tyrytyty: XD Dobra nie będę się z idiotą kłócił bo mnie sprowadzi do swojego poziomu i pokona doświadczeniem. Żegnam udanego świętowanie 6 miejsca w tabeli ( ͡~ ͜ʖ ͡°)

A jak nie pamiętasz to przypomnę jak cięgi od Dudelange dostawała Legia. Lech przynajmniej zaszedł dalej od Legii xD
  • Odpowiedz
@Krx_S: przecież Dudelange było z 8 lat temu, jaki sens ma wspominanie tego? Gibraltar był w tym sezonie.

ie będę się z idiotą kłócił bo mnie sprowadzi do swojego poziomu i pokona doświadczeniem

to ja chłodno tłumaczę dlaczego należy administracyjnie pchać Legię do przodu a ty nie masz argumentów tylko emocjonalne reakcje że hur dur Legia zła.
  • Odpowiedz
@Krx_S: Ehh, niestety muszę Górnika i Gieksę popierać.

Mocne drużyny tj. Legia muszą mieć pomoc w kwestii gry w pucharach bo my nigdy nic nie osiągniemy.

@tyrytyty: Widocznie mamy inne priorytety. Ja kibicuję swojej drużynie, nie "polskim drużynom", więc tym bardziej nie chcę, żeby odjeżdżały za europejskie pieniądze. Ba, wolałbym ogólnie mniej pieniędzy w polskiej piłce, żebyśmy grali większą liczbą wychowanków i odpadali z Gibraltarami. Europejskie puchary po
  • Odpowiedz