Wpis z mikrobloga

Studiuje. Właśnie skończyłem odbywać miesięczne praktyki jako pracownik umysłowy w swojej firmie. Teraz wróciłem na hale do pracy jako fizol, odpowiedzcie mi na pytanie, dlaczego pracownik umysłowy ma mieć lepszy papier toaletowy ( biały 3–4 warstwowy) niż pracownik fizyczny. Jak odbywałem te praktyki to aż z miłą chęcią chodziłem do kibla się wysrać. Wróciłem na hale i jak wiedzę to, to już czuje ból mojego odbytu, jakbym papierem ściernym się podcierał. To co fizyczny to jakiś gorszy? #praca #pracbaza #pracazdalna #pracait #kibel
Pobierz Imiko97 - Studiuje. Właśnie skończyłem odbywać miesięczne praktyki jako pracownik umy...
źródło: comment_1622618686EXmeFXjwDuGF8cGOmSh2fO.jpg
  • 83
@Imiko97 a u mnie placa robolom wincyj niz inne firmy w miescie, nie biora takich co z twarzy i gadki chociaz troche zajezdzaja patola i alkoholizmem, no i maja zaloge bez rotacji, nikt nie kradnie papieru, jest czysciutko w kiblach na produkcji i w biurze, kawa herbata, cukier, mleko darmowe i nic nie ginie. Mozna? Mozna, wystarczy zatrudniac na roboli normalnych ludzi zamiast najgorszej patologii za najgorsze pieniadze.
@Imiko97 to wszystko jest elementem motywacji abyś się rozwijał w strukturze korporacji i pragnął srać w miłym czystym pachnącym kiblu z białym i delikatnym 4 warstwowym papierem toaletowy. To wszystko dla Twojego dobra, już sam fakt, że zwrociles na to uwagę jest dla naszego działu HR odpowiedzią, że robimy dobrą robote. ( ͡º ͜ʖ͡º)