Aktywne Wpisy

Trollex +67
Obawiam się, że ktoś tu próbuje zakłamywać fakty.
Ktoś stawał przeciwko kacapom, a ktoś nie umiał radzić sobie z emocjami i musiał je rozładowywać w bójkach.
Ja tam widzę różnicę.
Ktoś stawał przeciwko kacapom, a ktoś nie umiał radzić sobie z emocjami i musiał je rozładowywać w bójkach.
Ja tam widzę różnicę.
źródło: temp_file7936309633448289830
Pobierz
#przegrywpo30tce powiem wam ze jeszcze rok temu byłem w mega dupie i depresji a właśnie szykuje się do najlepszych świat w moim życiu bo pare miesuecy temu poznałem idealna kobiete.. jest prześliczna przeseksowna i mądra i ogarnięta..do teraz jestem w szoku ze po 30stce mozna poznać taka dziewczynę:) oczywiście samemu też trzeba coś reprezentować a nie tylko sie użalać i nie robić nic.. najlepsze c---i w moim życiu trafiły mi

źródło: comment_1622568117JaqOVOrAY7Q7lubo9dsxsZ.jpg
PobierzAle patrz na to tak: ich pieniądze przejmą inni. Może oni zrobią z nimi coś mądrzejszego.
następnym razem napisz w dniu sprzedaży a nie tydzień po XD z ciebie
https://www.wykop.pl/wpis/57982131/czolem-kryptoswiry-kolejny-miesiac-za-nami-zatem-z/#comment-206301631
BTC -10.36% DCA 2021
Zignaly +16.24%
ETF PHAG -6.11% Srebro
Co to znaczy BTC -10% DCA 2021? Kilka miesięcy temu widziałem coś podobnego pisałeś ale tam chyba było dokładnie napisane ile DCA w BTC a teraz to nic z tego nie wynika.
w tym roku na koniec też zlikwiduję całe krypto