Wpis z mikrobloga

@zaiste_istotna_istota: przestałem zaglądać na tagi krypto od jakiegoś czasu bo to przesada, codziennie masa spekulantów i nikt ich nie prostuje :D
Kiedyś to był tu jakiś poziom, bardzo dużo wiedzy na temat krypto, dzisiaj tylko spekulanci i nie ma #!$%@? że wiekszość traci. Jak ktos nowy tu wbija to dla niego eldorado :D
Nowi po kilku dniach na tych tagach zaczynają zadawać pytania ile zarobię bo tu nigdy nikt nie traci,
@atari_xd: zalałeś seeda grucha betonu i pokazałeś dzieciom gdzie czy nadal masz z tym problem? :D Tak to jest jak sie nie ma nikogo komu można by zaufać, nawet w rodzinie ¯\_(ツ)_/¯
@atari_xd: wyprzedałem ale to bardzo mały % Przecież nie będę ci pokazywał SS z kilku giełd xD

BTC -10.36% DCA 2021
Zignaly +16.24%
ETF PHAG -6.11% Srebro

Co to znaczy BTC -10% DCA 2021? Kilka miesięcy temu widziałem coś podobnego pisałeś ale tam chyba było dokładnie napisane ile DCA w BTC a teraz to nic z tego nie wynika.
@atari_xd: jak byś zaczął te DCA w 2014 to by nigdy nie spadło poniżej +90% ale byłeś taki głupi hazardzista, zacząłeś dopiero w 2021 to teraz minus będzie może i z 5 lat ¯\_(ツ)_/¯
Ty chyba jeden z niewielu który tak #!$%@?ł z tym bitcoinem xD
@plaisant: ty dalej nie kumasz, ja inwestuję w cyklu rocznym, człowieku ja za zyski z btc miałem już 2 auta i byłem z dziećmi na kilku wyjazdach, nie mówiąc o #!$%@? kasy na bzdury, ty to żyjesz w tej loży jak w piwnicy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

w tym roku na koniec też zlikwiduję całe krypto