Aktywne Wpisy
pieknylowca +152
Cyrk dla gawiedzi: normalnie jeżdże samochodem do pracy ale dzisiaj w celach propagandowych pokaże jak to fajnie się jeździ tramwajem. Ciekawe czy wygonili wszystkich z tramwaju do tej ustawki. Czy może pan Czajkowski chciałby się równie chętnie obok żula przejechać. #warszawa #polska #bekazlewactwa
Tumurochir +104
Jestem po seansie Zielonej Granicy. Przyznam, że trailery tego filmu mnie zniechęciły, a wręcz odniosłem wrażenie że będzie to propagandowe gówno pokroju Smoleńska, tylko w drugą stronę. Jednak po sraczce PiSu w związku z tym filmem postanowiłem się na niego wybrać i bardzo dziękuję PiSowcom za promocję, bo pozytywnie się zaskoczyłem.
Najpierw zacznijmy od strony technicznej. Film jest w stylistyce czarno-białej i prawdopodobnie reżyserka uznała, że dzięki temu będzie on odbierany jako
Najpierw zacznijmy od strony technicznej. Film jest w stylistyce czarno-białej i prawdopodobnie reżyserka uznała, że dzięki temu będzie on odbierany jako
Zawsze grałem w strzelanki jedynie na pc, w sumie w #cs zaczynałem jakoś w 2002 gdy 1.5 wychodził i zawsze dla mnie głupie było granie w tego typu gry na padzie. Zero precyzji czy kontroli nad celowaniem.
Ale widzę że w np. #warzone sporo ludzi gra na konsolach razem z pecetowcami i jakoś nawet dają radę. W sumie przez te wszystkie lata jakoś ludzie grali we wszystkie #callofduty, battlefieldy, teraz fortnite itp.
Próbowałem przejść #battlefield 5, był dostępny na playstation plus w maju, ale po godzinie odpuściłem, nie dałem rady grać w to na padzie. A chętnie bym pograł w nowe fpsy na #ps5 z adaptive trigger ale dla mnie celowanie gałkami to jakieś nieporozumienie.
#konsole #pytanie #ps5 #ps4 #xbox
Komentarz usunięty przez autora
Za dzieciaka grałem na myszce, potem długo nic, teraz ps4.
Czasem mnie denerwuje celowanie, ale w WZ jest kilka opcji asysty celowania, zwalniania przy małym/dużym powiększeniu czy czułości drążków.
Mam kd 1.0-1.2 więc dramatu nie ma. Kilka winów też wpadło. Jak dla mnie sama gierka jest mega.
Dodatkowo te nowe CoDy z crossplayem bardzo pomagają graczom konsolowym. Nie wiem jak Warzone, ale Black Ops Cold War ma (lub miał) dosłownie wbudowanego aimbota dla graczy, którzy używają pada. Dochodziło do sytuacji, że nawet grając na PC lepiej było grać padem, żeby mieć jakiekolwiek szanse przeciwko graczom konsolowym.
@Kalan: nie wiem czy coś w tym jest ale większość jakichś znanych youtuberów i graczy gra na padzie ¯\_(ツ)_/¯