Wpis z mikrobloga

#hd2

Jaki ten soft debilnyyyy!!!!

Nie pozwalał się wgrać bo bateria za słaba, ale jak wszedł w tryb bootloadera to nie zaczekał aż się sterownik zainstaluje tylko się wysypał ;_;

#gorzkiezale
  • 71
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Felonious_Gru: To i tak nic. Jak szwagrowi ściągałem blokadę bootloadera w HTC Sensation to był hardkor i dużo zabawy. Trzeba było odpalać specjalny program a potem w odpowiednich odstępach czasu dotykać dwóch styków na płycie głównej kabelkiem z miedzi : /
  • Odpowiedz
@Felonious_Gru: Nie straszę tylko piszę jak było. Masakra. W moim One S na szczęście nie musiałem tak kombinować żeby zrobić z S-ON .. S-OFFa. Trochę zabawy z fastbootem i ADB.
  • Odpowiedz
Może masz uszkodzony plik ? Sprawdzałeś sumę kontrolną czy się zgadza? Próbuj do skutku, to chyba jedyny sposób.
  • Odpowiedz
Nie poddawaj się tak łatwo. Opowiem Ci coś. Rok temu przed świętami wybrałem tablet Prestigio za 900 zł dla siostrzenicy ( zlecenie siostry ) i przed świętami chciałem się pobawić, ulepszyć go i oddać z wgranym lepszym softem. Tak się złożyło że doprowadziłem do bricka, kompletnego, 2 dni przed świętami Bożego Narodzenia.. wyobrażasz to sobie? Tak się bałem, że masakra. Poświęciłem całą noc by przywrócić go do życia, udało się dzięki XDA,
  • Odpowiedz