Aktywne Wpisy
julibae +61
też się często spotykacie z romantyzowaniem komuny? teksty typu "było c-----o ale ludzie byli szczęśliwi" - z czego to wynika? moja teoria jest taka, że ci ludzie co tak mówią po prostu byli wtedy młodzi i patrzą na to z sentymentem. Sama się łapię na tym, że myślę czasami, że 10 lat temu było jakoś lepiej
#zycie #przemysleniazdupy #psychologia #socjologia
#zycie #przemysleniazdupy #psychologia #socjologia

NightRock +88
Jak to jest, że nie mieliśmy internetu, nie wiedzieliśmy o swoim wzajemnym istnieniu, a mimo to, wszyscy budowaliśmy to z koców i wspólnie nazywaliśmy "bazą"?
Jeśli to nie jest dowód na to, że żyjemy w symulacji, to ja nie wiem.
#baza #dziecinstwo #wspomnienia #przemyslenia #nostalgia
Jeśli to nie jest dowód na to, że żyjemy w symulacji, to ja nie wiem.
#baza #dziecinstwo #wspomnienia #przemyslenia #nostalgia
źródło: soft-blanket-pillow-fort-with-pillows-blankets-every-corner_124507-149427
Pobierz

Jak się co bystrzejsi domyśleli (jeśli ktokolwiek te wypociny przeczytał), z tej przyczyny nigdy nawet nie zobaczyłem błysku #friendzone, a co dopiero jakiegoś konkretnego związku. Najgorsze jest to, że ta samotność doprowadziła mnie do zupełnej obojętności. Chciałbym mieć dziewczynę, ale jej nie szukam. Tak samo chciałbym mieć znajomych, ale ich nie szukam. K---a, nie wiem....to takie uczucie, jakbyś chciał wyjść, ale otaczają cie mury tak potężne, że jesteś przy nich pyłkiem. Jesteś obojętny na świat, ale wiesz, że tego nie chcesz. Ludzi też to nie obchodzi. Wystarczy, żeby wyciągnęli rękę, ale każdy martwi się swoim dupskiem, za co ich w gruncie rzeczy nie winię. Dlatego moje przesłanie jest takie: cieszcie się nawet taką namiastką związku, czy też przyjaźni, jaką jest #friendzone, bo ja nie mam niczego.... Towarzysko, marnuje najlepsze lata mojego życia. Może jak będę miał 30-40 lat, to jakieś M--F-y będą takiego faceta szukały, ale to straconej młodości mi nie zwróci.
tl;dr Jestem największym przegrywem, z wszystkich tu zebranych, bo o takich rzeczach jak bliscy znajomi czy #friendzone mogę tylko pomarzyć.
#friendzone #tfwnogf #foreveralone #gorzkiezale #przemysleniazdupy
źródło: comment_gFmHpZ1awsLEZQYQDUe9503QBSVZ0X2G.jpg
Pobierz@vechi: Mam tak samo.
Komentarz usunięty przez autora