Aktywne Wpisy
Bakardi +3
Pytanie do kogoś kto ogarnia elektrykę, posiadam na klatce schodowej takie lampki mam założony włącznik schodowy na dole włączam światło u góry mogę wyłączyć i na odwrót. Sprawa wygląda tak że muszę podłączyć na tej klatce wzmacniacz sygnału wifi lecz nie posiadam tam gniazdka elektrycznego, czy dałoby radę jakoś przerobić jedna tą lampkę i podłączyć zamiast niej gniazdko elektryczne tak żeby cały czas tam był prąd pomimo wyłączonych/włączonych lampek na schodach? Proszę
źródło: 1000011876
Pobierz
MePix +34

Jak biegać aby zrzucić bebzun? Mam 178 cm waze jakieś 86 kg. Biegam tylko latem, bardzo nieregularnie. W tym roku cztery razy na dystansie 4,6,8,10 km. Ten ostatni zajął mi godzinę i dziesięć minut. Lepiej biegac wolniej a dłużej czy robić serię sprintów?
jak biegasz tylko latem i bardzo nieregularnie a teraz masz zajawke żeby się odchudzić na lato, to jak masz duży zapał to zaczniesz biegać jak szalony i kolana zaraz do wymiany. Lepiej wybrać coś w stylu rower, pływanie. Albo jakieś coś na siłowni bo tam masz szeroki wybór kardio: jest wiosło, jest rowerek, jest orbitrek, a sporo bieżni ma regulacje pochylenia, że możesz sobie