Aktywne Wpisy

saintie +18

mirko_anonim +1
✨️ Jak podjąć decyzję o przyszłości zawodowej? Ⓘ
Cześć,
Piszę do osób z doświadczeniem na rynku pracy.
Mam 19 lat i stoję przed trudnym wyborem: iść do pracy, na studia, czy zrobić coś innego. Po szkole mogę liczyć tylko na minimalne wynagrodzenie, choć w jednym korpo przyjmują osoby takie jak ja. Praca to głównie nocne zmiany, zarobki około 5500 zł na rękę – bardzo przyzwoicie jak na start, ale nie wiem, czy pracowanie tam całe
Cześć,
Piszę do osób z doświadczeniem na rynku pracy.
Mam 19 lat i stoję przed trudnym wyborem: iść do pracy, na studia, czy zrobić coś innego. Po szkole mogę liczyć tylko na minimalne wynagrodzenie, choć w jednym korpo przyjmują osoby takie jak ja. Praca to głównie nocne zmiany, zarobki około 5500 zł na rękę – bardzo przyzwoicie jak na start, ale nie wiem, czy pracowanie tam całe

źródło: comment_1622086202haNSRCRwN7T12OE4kV057Q.jpg
Pobierz@fffff3: zaraz mi jeszcze powiesz, że jak dostałem raz bazę danych w postaci komentarzy do komórek, to było spoko, bo przecież z użyciem VBA da się te dane wyciągnąć do dalszego rozsądnego obrabiania? xD
Gdzie w komórce A1 wstawiasz liczbę z przecinkiem, a wynikiem powinna być ta sama wartość z przecinkiem zamienionym na kropkę. Jak potrzebujesz zamienić wartość komórki z kropką (format komórki: tekstowa) na wartość liczbową z przecinkiem to ja używam funkcji: