Wpis z mikrobloga

Mały sneak peak patch notes:

Graphics, audio, animation

* Fixed an issue where the rear view mirrors in cars were not displaying properly. The rear view mirrors are now active.

Będzie można w końcu zobaczyć czy ktoś za nami nie jedzie. Da to możliwość wcześniejszej ucieczki od goniących nas gangusów/policji w trybie widoku z kokpitu samochodu ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#cyberpunk2077
pablo397 - Mały sneak peak patch notes:

Graphics, audio, animation
 * Fixed an iss...

źródło: comment_16219611374KY2Pf80To8YMA3cxPaJL1.jpg

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Nihas: tu masz to pokazane - V widzi w lusterku "ogon" i daje gaz do dechy, nie czeka aż gangusy się zbliżą i otworzą ogień. Daje to możliwość szybszej ucieczki bez uszkodzenia samochodu od ognia przeciwnika i ofiar postronnych wśród przechodniów.

W sensie co, w samochodach będą nas gonić?

@slums: no a co, na piechotę mieliby nas gonić czy jakiegoś drona wysyłać za nami!?
pablo397 - @Nihas: tu masz to pokazane - V widzi w lusterku "ogon" i daje gaz do dech...
  • Odpowiedz
@pablo397:
No ja bym wolał drona, najlepiej tak pół metra za plecami i jak się odwrócę na drona to żeby policja się znowu pojawiła za moimi plecami, że niby mnie okrążyli.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@slums: daj spokój to mega niereailistyczne. poza tym taka implenetacja policji to poziom jakiegoś średniego studia - nie wiem, po obsidianie może bym się czegoś takiego spodziewał, ale nie po CDPR!
  • Odpowiedz