Aktywne Wpisy
Sebastix +597
Moja siostra wlasnie zmuszona jest sprzedac dwuletnie mieszkanie przez psy ktore nak*rw*ja symultanicznie od 6 do 23 xD
Ja tez mierze sie tym w swoim bloku choc nie w takiej skali. Z tego co widze na tagu wiekszosc ludzi ma to samo. Nie rozumiem dlaczego jeszcze nie zoatalo to ograniczone? Za dobry biznesik? Psy w mieście to społecznie szkodliwa zachcianka. Za ich ich posiadanie powinno sie placic konkretną akcyzę jak za fajki
Ja tez mierze sie tym w swoim bloku choc nie w takiej skali. Z tego co widze na tagu wiekszosc ludzi ma to samo. Nie rozumiem dlaczego jeszcze nie zoatalo to ograniczone? Za dobry biznesik? Psy w mieście to społecznie szkodliwa zachcianka. Za ich ich posiadanie powinno sie placic konkretną akcyzę jak za fajki

dwa__fartuchy +182
Cześć Koleżanki i Koledzy, dawno mnie tu nie było (ʘ‿ʘ) Jak żyjecie?
Praca w aptece w małym mieście to jest jakiś inny stan umysłu :D
#dwafartuchywaptece #apteka #medycyna #pracbaza #farmacja
Praca w aptece w małym mieście to jest jakiś inny stan umysłu :D
#dwafartuchywaptece #apteka #medycyna #pracbaza #farmacja
źródło: 009303B9-5844-4A51-AEEF-AD2CA145CAA7
Pobierz

Czy jakis #programista15k jest w stanie powiedziec czy takie zarobki faktycznie przelozyly sie na atrakcyjnosc przy poznawaniu panien na #tinder czy one totalnie to zlewaja?
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60abbc194fdc3a000b6c3260
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
jak jesteś przystojnym programista ta masz branie, jak nie to nie, mam nadzieje ze pomogłem
Kasa to jakiś plus, ja bym nie epatował tym.
Zaakceptował: LeVentLeCri
O dziwo jego koledzy programiści w większości mają już żony i dzieci a część jest jeszcze przed 30stką.
@elena-mary: hipergamiczna bestia odcinek 151251
Jeszcze patrzyłam na wzrost czyli to co wykopki bardzo nie lubią :D Akurat nie zależało mi na mitycznym 180cm ale by był chociaż te 5cm wyższy odemnie.
Jakoś miałam szczęście i trafiłam na kogoś kto mi pasuje w 100%... jako słownikowego chada bym go nie określiła ale dla mnie ideał.
@grubypajonk: true story