Aktywne Wpisy

Czy byliście kiedyś na weselu? Jak to wspominacie?

zielonzielon +40
#raportzpanstwasrodka
Możecie się śmiać, ale ten tag to była jedna z moich głównych motywacji żeby przestać piwkować. Ja nawet tego syfu nie oglądam. Kojarze tylkko zdjęcia i filmiki tych paskudnych mord, bo mi się w gorących pokazują xd jakaś taka plugawość z tych ryjów bije, taki marazm i rozpacz, że zadziałały na mnie jak przekaz podprogowy. Szczególnie ta spuchnięta morda tego chyba głównego bohatera.
Albo pamiętam jak kiedyś był taki
Możecie się śmiać, ale ten tag to była jedna z moich głównych motywacji żeby przestać piwkować. Ja nawet tego syfu nie oglądam. Kojarze tylkko zdjęcia i filmiki tych paskudnych mord, bo mi się w gorących pokazują xd jakaś taka plugawość z tych ryjów bije, taki marazm i rozpacz, że zadziałały na mnie jak przekaz podprogowy. Szczególnie ta spuchnięta morda tego chyba głównego bohatera.
Albo pamiętam jak kiedyś był taki

#kryptowaluty
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@Shyvana: on tu o shortach nie wspominał nic
@Mark995: a ty kalkulatora nie masz? prowizja to 0.1% więc liczysz tak jak by jej nie było
jeśli kupisz teraz btc za 1000zł a kurs skoczy z 33650$ na 36500 i sprzedasz te btc to zarobisz 70 zł
Zresztą może tak być, bo jeśli ktoś ma problem z procentami i prostymi rachunkami to cóż…
270$ podzielić na 33650$ to ~0.0080 BTC
0.0080 sprzedane za (razy) 36500$ to 292$
292-270to22$ a 22$ to 81zł