Wpis z mikrobloga

@itsokaytobegay: 89 here, za gówniarza grałem w jedynke, dwójkę, trojke, VC, SA. na studiach 4, po studiach 5... I chyba dobrze, że już mało gram, bo bym miał tęsknoty

A R* życzę jak najlepiej, gra jest mega, dopracowana w wielu szczegółach, które odkrywa się po latach gry. Szkoda tylko, że za bardzo arkadowa się zrobiła (model jazdy motocyklem :(, autem zresztą też, zniszczenia) i że teraz tylko Online się liczy
  • Odpowiedz
W tym roku pewnie zapowiedza 6

@shichibukaii: za szybko, patrząc na to ile im zajął RDR 2. Na szóstkę możemy jeszcze nawet 3 lata poczekać. Wszystko też jeszcze zależy czy będzie jakaś gra po drodze.
Obecne gry są na tyle złożone że Rockstar musi angażować prawie wszystkie swoje studia jednocześnie.
  • Odpowiedz
@itsokaytobegay: wiem ze troche OT ale mnie to r*******a w co dzieciaki graja w mlodym wieku. Starszy ma 9 lat i gada z kolegami z klasy na discordzie. Kolesie co tydzien zmieniaja nicki i avatary - patrze a jeden z nich sie teraz nazywa Tervor i ma takiego avatara. Kazalem sie spytac czy gral w ta gre. Gowniak mowi ze gral i jego mlodszy brat ktory ma 6 lat
  • Odpowiedz
zaczynałem trzecia klase gimnazjum gdy kupiłem na premierę GTA na PS3, a teraz pracuje w pierwszej poważnej pracy i mam GTA V na Xboxa Series X ( ͡° ʖ̯ ͡°)

@Policjant997: Ja mam podobnie tylko że w pierwszej gimnazjum kupiłem Gta3 (jakąś tam chwilę po jej premierze)
  • Odpowiedz
@munchkin:
Mi jako dzieciakowi nie siadł, ale już jako dorosły chłop grałem z wielka przyjemnością. Do tego dodatki to kompletny sztos.
Ja sobie na PC odświeżyłem bo w końcu było mnie stać na komputer który to pociągnie xD
  • Odpowiedz