Aktywne Wpisy

dabi +171
taka sytuacja w szkole syna mojej zony, p------e czasy
#heheszki
#heheszki
źródło: młodzieżowy slang
Pobierz
Lujaszek 0
Zdecydowałem, po kilkunastu latach muszę zakupić nowy komputer, mój już nie daje rady pomału.
Pytanie do was. #komputery #pytanie
Gdzie teraz najlepiej kupić komputer mniej więcej z takimi parametrami jak na zdjęciu?
#mediaexpert #xkom #komputronik #rtveuroagd
Pytanie do was. #komputery #pytanie
Gdzie teraz najlepiej kupić komputer mniej więcej z takimi parametrami jak na zdjęciu?
#mediaexpert #xkom #komputronik #rtveuroagd
źródło: KK
Pobierz

Ponoć mało jest tutaj wrzucanych zdjęć na #ladnetranski i dodatkowo fajnie by było rozkręcić #transkazpolski :p
źródło: comment_16215790604hZR93jXANPDLsT7z93qY1.jpg
Pobierz@spankie: dziękuję za radę :) ale sama muszę się o tym przekonać. A hejt mnie nie rusza, bo mam wspierających mnie ludzi wokół siebie :3
@Bordomir: gdybyś czytał komentarze to byś dowiedział się co miałam ją myśli. Nie lubię się powtarzać
@emikotek93: tak.
Zawsze linkuję do moich danych, ale nie chce mi się na zawołanie tobie podobnych za każdym razem szukać wszystkiego. Nikt mi nie płaci za rozmowy z tobą xD. Jeśli jesteś bardzo zainteresowany to możesz sobie prześledzić wszystkie moje posty z ostatnich 3 lat. Na pewno znajdziesz odnośniki do badań - linkowałem do statystyk szpitali holenderskich i ich badań z lat 70 albo 80 (nie pamiętam dokladnie). Nie czuję potrzeby
A to mówią dane z 2017: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5227946/
0.39%, a więc 4x więcej, niż raczyłeś skłamać
Dobrze w takim razie 0.39% xD. Nie mam problemu z ta wartością. To wciąż w c--j mało. Zesrales się?
XD tylko, że to nie jest naukowa dyskusja a p---------e jakiegoś obcego typa na forum z papieżem.