Aktywne Wpisy

dabi +171
taka sytuacja w szkole syna mojej zony, p------e czasy
#heheszki
#heheszki
źródło: młodzieżowy slang
Pobierz
Lujaszek 0
Zdecydowałem, po kilkunastu latach muszę zakupić nowy komputer, mój już nie daje rady pomału.
Pytanie do was. #komputery #pytanie
Gdzie teraz najlepiej kupić komputer mniej więcej z takimi parametrami jak na zdjęciu?
#mediaexpert #xkom #komputronik #rtveuroagd
Pytanie do was. #komputery #pytanie
Gdzie teraz najlepiej kupić komputer mniej więcej z takimi parametrami jak na zdjęciu?
#mediaexpert #xkom #komputronik #rtveuroagd
źródło: KK
Pobierz

Ponoć mało jest tutaj wrzucanych zdjęć na #ladnetranski i dodatkowo fajnie by było rozkręcić #transkazpolski :p
źródło: comment_16215790604hZR93jXANPDLsT7z93qY1.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@AutomatDoLodow: Trzy strzałki, znak pałki, nie popłacz się xD
1. W jakim wieku stwierdziłaś, ze jesteś kobietą?
2. Byłaś u psychologa czy sama się zdiagnozowałaś ?
A tak ze swojej strony dodam że jedną z przyczyn wątpliwej popularności trans-osób może być ich walka o atencję poprzez kontrowersje. Oczywiście rozumiem twoją chęć bycia akceptowaną i odcinam sie tutaj od jakiegokolwiek hejtu. Rozumiem też że czasem inaczej
1. Czułam od zawsze, że nie jestem chłopcem, ale pewność kim się czuję uzyskałam mając jakieś 9 czy 10 lat
2. Byłam u psychologa tylko aby się upewnić
A walka o swoje przez kontrowersję jest czymś złym. Ja staram się pokazać normalną stronę osób trans i że w praktyce jesteśmy tacy sami jak reszta ludzi
Nie przejmuj się tak bardzo komentarzami tutaj. Ludzie, którzy się z ciebie naśmiewają i negują twoją seksualność oraz płeć to zwykli tchórze zamknięci w swoich piwnicach, którzy
@emikotek93: XDDDDD jakbym miał się interesować każdą mijaną osobą to bym w psychiatryku skończył.
Mordo, ludzie ogólnie są dla siebie niemili, nie wiem dlaczego liczysz, że jak zobaczą osobę trans, to nagle się
Mezczyzni: jestesmy dyskriminowani przez Julki!
Tez mezczyzni: patrz jaki spermiarz, ja to nie jestem spermiarz jestem normalny PODKRESLAM normalny gosc
@Gregory960: gdzie coś takiego pisałem? Kilkuset przegrywów z wykopu to nie ogół mężczyzn.
Jak się zachowujesz jak j----e zwierze i do obcej osoby piszesz, że chcesz ją r----ć, to normalny nie jesteś.
Musisz zaznaczać takie rzeczy we wpisie. Próbujesz uświadamiać środowisko o zerowej wiedzy na temat osób transpłciowych, im trzeba tłumaczyć wszystko od zera jak dzieciom i nie piszę tego, żeby komukolwiek ubliżyć. Oni patrzą
Operacje plastyczne są ok, ale nie powinny być wymuszane przez społeczeństwo. Sama myślę o 2 niewielkich, bo mi coś przeszkadza, a znajomi mówią, że go nic takiego :p
Jednak dorosłem i stwierdziłem - jeśli się kochają to c--j z nimi #pdk
A jeśli tak się lepiej czujesz to spoko, masz mój topór kum... Koleżanko?
Komentarz usunięty przez moderatora