Zdecydowałem, po kilkunastu latach muszę zakupić nowy komputer, mój już nie daje rady pomału. Pytanie do was. #komputery #pytanie Gdzie teraz najlepiej kupić komputer mniej więcej z takimi parametrami jak na zdjęciu? #mediaexpert #xkom #komputronik #rtveuroagd
@Lujaszek: Taniej i przy okazji nauczysz się czegoś nowego. Praktycznie nie da się tego zepsuć. Z drugiej strony jak kupisz gotowca, to masz gwarancję na cały komputer i nie będziesz musiał potem grzebać godzinami co ci się zepsuło - odsyłasz na gwarancję i po kłopocie.
Sebastian dopiero co dobierał komponenty więc są aktualne i dobrze wycenione. Jeśli byś próbował składać coś podobnego samemu to to nie jest tak, że wymieniasz ram na inny i "będzie to samo" bo też jest 32GB. Diabeł tkwi w szczegółach.
Pytanie do was. #komputery #pytanie
Gdzie teraz najlepiej kupić komputer mniej więcej z takimi parametrami jak na zdjęciu?
#mediaexpert #xkom #komputronik #rtveuroagd
Widzę duży nacisk na składanie ;)
Ale to wtedy taniej wychodzi, czy jak?
Nie jest to Rocket science, ale nie jest też smarowanie kromki chleba masłem
Sebastian dopiero co dobierał komponenty więc są aktualne i dobrze wycenione. Jeśli byś próbował składać coś podobnego samemu to to nie jest tak, że wymieniasz ram na inny i "będzie to samo" bo też jest 32GB. Diabeł tkwi w szczegółach.
@Lujaszek: Właśnie że najgorzej. Najlepiej kupić części i złożyć samemu.
I aktualnie amd jest lepszy od intela.
@Lujaszek: tak jest, polecam się! Ale tylko jeśli chcesz coś lepszego.
trzy razy tak zamawialem i trzy razy przyszedl git zlozony, nie narzekam