Aktywne Wpisy

Misticmac +6
#ufc szczerze to chyba sami nie wiedzieli i randomowo oceniali XD
Exit99 +10
Ojciec zniszczył mi życie. Mniej więcej do 5 roku życia byłem normalny, nie miałem problemów z kontaktem z ludźmi, nie chowałem się po kątach. Gdyby mama wtedy wyprowadziła się ze mną miałbym lepsze dzieciństwo i spokój w domu.
Jak zaczął chlać wszystko się #!$%@?ło. Zanim się urodziłem też pił ale miał kilka lat przerwy. W podstawówce w klasach 1-3 stawałem się coraz bardziej zamknięty w sobie. Swoją drogą ciotka poprosiła mnie żebym
Jak zaczął chlać wszystko się #!$%@?ło. Zanim się urodziłem też pił ale miał kilka lat przerwy. W podstawówce w klasach 1-3 stawałem się coraz bardziej zamknięty w sobie. Swoją drogą ciotka poprosiła mnie żebym

Ja #!$%@? to ten kraj już całkiem idzie w stronę Białorusi
#truestory #polityka
@PiersiowkaPelnaZiol: jeśli mówisz o #ruchliberate to niestety czarno to widzę. Nie daliśmy rady zawiązać struktur, obecnie wraz z częścią ludzi, którym się chciało jesteśmy w #mozemy bo zebrali już podpisy i mają struktury. Oczywiście ktoś tam jeszcze utrzymuje stronę i fb, ale to już nie ze mną
Otóż nigdy nie bedzie pewnie u nas 100% socjalizmu i nawet sie nie zbliżymy do tego z PRLu NATOMIAST kroczymy bardzo poważnie w te strone. To, że mamy gospodarke rynkową o niczym nie świadczy. Ustroje moga ewoluować.
Napisałem, że pis realizuje program socjalistyczny - to oznacza, że go realizuje ale czy
@Bounty: a widzisz, nawet nie wiedziałem, aż tak nie śledzę nowych struktur politycznych, sprawdzę i zdanie wyrobię.
https://partiamozemy.pl/
Mają dużo więcej niż mieliśmy my, bo są oficjalne twarze, są podpisy i mogą wystawić listę. Nie będę tu robił im reklamy, bo nikt mi nie dał upoważnienia, co do liberate to mogę tylko przeprosić zawiedzione osoby- wbrew sugestiom niektórych kucy nie stał za mną Mossad, jestem zwykłym mirkiem na etacie, i tak jestem zadowolony, że udało się zgromadzić 400 osób, zrobić stronę, znaleźć ludzi do
@MisterTwister: ale oni nic nie wprowadzili, ich program to 6 mb pdfa na którym nie ma nic konkretnego poza ogólnikami.
nawet nie wiesz co by zrobili jakby mieli większość.
Człowiek miał 18 lat to na Korwina głosował XD teraz to jak pomyślę o tym to aż wstyd.'okolicznością łagodzącą' może być w tym przypadku to, że wszelkie korwinowskie twory, typu UPR, partia Korwin, WiP, KN, Wolność itd. mogą wydawać się najwyżej lekko kontrowersyjne w zestawieniu z Konfą, czyli mieszkanką korwinów z kato-faszystami, szurami, antyszczepami, zamordystami itd. Swoją drogą sam JKM z wiekiem co raz bardziej odpływa, choć już wcześniej
Komentarz usunięty przez moderatora
@MisterTwister: ja uważam po ich aktywności na twitter nie chce mieć nic wspólnego z tą partią
@reynevayen: Piękny dowód dlaczego lewackie partie to takie gówno w Polsce, skoro ich wyborcy to dzieciaki bez umiejętności samodzielnego myślenia. XD
@reynevayen: Nie, to jest darcie ryja najpierw że programu nie ma w ogóle a potem stopniowa zmiana stanowiska w świetle odkrywania nowych "faktów". To jest bycie dzbanem, plus brak umiejętności samodzielnego myślenia.
Gdzie tu jest populizm?
@PiersiowkaPelnaZiol: na Korwina nie jest aż tak wstyd, ale na Bosaka i innych narodowych debili? E fe.
Także nie przejmuj się
@Hatespinner: W tym, że nie napisali skąd wezmą pieniądze jeśli podniosą ten limit. Albo z czego zrezygnują w ramach państwa, żeby nie tworzyć deficytu. Bo nie, zwolnienie kilku urzędników nie wystarczy. xD
Czyli rozumiem, że każda partia polityczna w Polsce ma w programie tylko populizmy, bo żadna nie rozpisuje pod każdym z punktów programu: "to będzie finansowane z...". Tak, czy nie?
No i w ogóle z jakiej paki trzeba finansować podniesienie limitu rejestracji na VAT? XD Masz ty w ogóle własną działalność, jesteś vatowcem? Rozumiesz
@Hatespinner: Nie, to jest to samo. Jeśli ktoś chce rozmontować sporą część państwa, to chcę wiedzieć - albo skąd weźmie na to kasę, albo co przestanie finansować. Jeśli nie robi ani tego, ani tego, to to jest populizm.
I powtarzam - nie, zwolnienie paru urzędników i paru ulg nie wystarczy.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@reynevayen: Ale ty #!$%@? geniuszu ta zmiana wprowadza tylko mniejsze koszta księgowości po stronie przedsiębiorcy i mniejsze koszta rozliczania vatu po stronie US. XD
Nałykałes się #!$%@? lewicowej propagandy i widać właśnie jak to jest jak rozmawia się o czymś, o czym nie ma się zielonego pojęcia.
@stachuprzytelefonie: krótkie pytanie - wiesz ile będą kosztowały budżet ich zapowiedzi? Drugie pytanie - pokazali gdzieś wyliczenia jak po ich pomysłach ma wyglądać budżet i ile nadwyżki/deficytu będą mieć?
@Hatespinner: No to dawaj jakieś wyliczenia albo opracowania na ten temat.
LeWiCoWa ProPaGnADA
@reynevayen: Ale czy ty #!$%@? rozumiesz na czym polega takie przekształcenie, że potrzebujesz wyliczeń? Bo jestem przekonany, że nie.
@reynevayen: Jak to #!$%@? nie? XD Logicznie jak ma więcej w programie, to chce "rozmontować" więcej, tak czy nie?
Młodzi to więksi zamordyści i komuchy niż starzy. Taki Miller jest teraz wyzywany od prawaków xD
Nie ma już ratunku, absolutnie żadnego, podatki będą tylko rosły, bo tego chcecie, tylko potem nie wykopujcie 21321 podatku kolacji pis-lewica, bo sami tego chcecie
Pozdrawiam serdecznie
@Hatespinner: No ale piszesz, że to "mniejsze koszta rozliczania vatu po stronie US". To się chce dowiedzieć ile się w ten sposób zaoszczędzi i na co to pójdzie.
@Hatespinner: Lewica chce usunięcia połowy podatków?
@reynevayen: A co to ma do samej zmiany, która generuje przychód? Czyli już sam punkt nie jest populizmem? Czy może po prostu nie rozumiesz co to znaczy "populizm"?
@reynevayen: Skąd wziąłeś połowę? Natychmiast pokazuj gdzie Konfederacja mówi o