Wpis z mikrobloga

@budyniowy_hatifnat: Paranoia Agent, Paprika, Cat Soup, Dead Leaves, Panty&Stocking, Mind Game, Mononoke, Detroit Metal City, Nichijou, FLCL, Evangelion, Gyo, Kemonozume, Kyousougiga, Midori: Shoujo Tsubaki, Serial Experiments Lain, Tekkon Kinkreet - każde posrane na swój własny sposób, ale w większości dobre :D + Sayonara Zetsubou Sensei (ale do tego trzeba już trochę innych anime obejrzeć,żeby zrozumieć chociaż część nawiązań)
  • Odpowiedz
@veldestroyer: nie wiem co jest posranego w NGE ;p ja bym dodał Mirai Nikki (choć jak dla mnie było stosunkowo normalne :D). Ale już ktoś wyżej wymienił. Przypomniało mi się o innym, aż dziwne że nikt nie wymienił:

@budyniowy_hatifnat: Kore wa Zombie Desu ka? Mocno posrana komedia, w dodatku przyjemnie wykonana. Jedna z najlepszych kresek (o ile nie najlepsza) jakie kiedykolwiek widziałem w anime, przynajmniej jeśli chodzi o
zapok - @veldestroyer: nie wiem co jest posranego w NGE ;p ja bym dodał Mirai Nikki (...

źródło: comment_bMk0tOE60Na2p4UzP9QjiS1aogtxutDR.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@veldestroyer: niedawno zacząłem :> fakt, jest trochę abstrakcyjne, nieco dziwne, ale... na pewno nie chore ;p

A to ciekawe, bo Mirai Nikki to jedna z moich ulubionych serii, choć na końcu nieco przegięli z abstrakcją i wymysłami.
  • Odpowiedz