Aktywne Wpisy
stanley___ +41
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#nieruchomosci #polska taki wykres dzisiaj dostałem na poparcie argumentów, że Polacy nie chcą się rozmnażać bo wygodnictwo, szkoda tylko że na tym wykresie NAJBARDZIEJ POPULARNĄ odpowiedzią wśród mężczyzn (60%) jest argument NIE MAM WŁASNEGO MIESZKANIA
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
źródło: 778b6d61fbd7490ea844cda6730403d6ab0c95b3b6e510a8e14676b365af81e3
Pobierz

#nowylad #bekazpisu #bekazprogramistow
źródło: comment_1621092355HBsbjiLjp9b5dKnlsf8d9E.jpg
Pobierz@FLAC:
Ale po co pojazd na jakiś gaźnik i silnik? Kury się przez to przestały nieść i krowy mleko
@Tranzystor_IGBT: no ale zawsze możesz zacząć robić to samo i zarabiać 15k. No czemu tego nie robisz? patrz ile kasy ci sprzed nosa ucieka( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dyskutujesz ze mna czy sam ze soba?
Wiesz co to jest dowod anegdotyczny?
To ze Ty nie widziales, to nie znaczy ze tak nie jest.
Jak rozumiem ci ktorzu zachwalali seoja obecna sytuacje, obracaja soe w branzy HORECA, prowadza szkoly jezykowe, silownie czy cos w tym guscie?
@FLAC: no to od jutra wymieniamy auta na Żuki i Polonezy. Działać będzie? Będzie. Internet drukujemy na kartki i wyrzucamy komputery i telefony. Działać będzie? Będzie.
@Emkacf: jak na stare lata wpadnie rak to rozumiem że pójdziesz się leczyć prywatnie?
@Katsukyun: w porownaniu do silu nabywczej pieniadza i benefitow z nich wynikajacych? Absolutnie nie.
Zagranicznym koncernom opyla sie tania sila robocza, nic poza tym.
Programista - bóg zesłany na ziemię - pewnie sobie poradzi lepiej, skoro dzięki nim wszystko funkcjonuje.
Nie było nic, nagle bóg stworzył programistę a programista stworzył cały znany nam świat.
Tak jak pisałem, ludzie tu są bardziej oderwani od kaczyńskiego z którego się śmieją.
@Dominias: ja zostałem programistą po latach bumelanctwa i w sumie to z dnia na dzień, ot miałem do tego talent.
A "lata ciężkiej nauki" to mieli znajomi architekci (w większości bezrobotni) i
@arbofi: a szef się zgodzi i jeszcze gratisowo gałę o-------i naszemu wykopkowemu programiście ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Katsukyun: niekoniecznie. Czasem to ktos bardziej zdesperowany, nie majacy innych opcji, u-----y w kredytach, leasingach itp. Taki, ktoremu sie chce uzerac z urzedasami, kontrahentami i dluznikami za nedzne grosze zysku.
Rowniez sa to tacy, ktorzy mysla ze im sie uda bo wiedza lepiej.
Lepszy towar? Mosisz o c------m zarciu z marketu o gorszym skladzie niz na
No jak jest k---a debilem i sobie taki kontrakt podpisał, to do kogo ma żal?
To jest ta poprawa i bycie ogarnietym?
@FLAC:
Czym ich tam dowieziesz? Samolotem? Statkiem? Wpław mają płynąć?
I naprawdę, ja jestem jednym z nich (w sensie tych co lubią programować) i dla mnie nazywanie tego "ciężką pracą" to komedia. Ciężką pracę to mieli