Aktywne Wpisy

dominowiak +225
#heheszki #kolej #ciekawostki
Z jedenej strony - wielkie WOW, bo to naprawdę byłoby coś niesamowitego, gdyby zrobić magleva na istniejącej infrastrukturze!
Z drugiej strony nie mogę się powstrzymać, żeby nie stwierdzić, że pod tą ładną obudową pewnie są schowane dwa żuki szczepione dupami XD
Z jedenej strony - wielkie WOW, bo to naprawdę byłoby coś niesamowitego, gdyby zrobić magleva na istniejącej infrastrukturze!
Z drugiej strony nie mogę się powstrzymać, żeby nie stwierdzić, że pod tą ładną obudową pewnie są schowane dwa żuki szczepione dupami XD
źródło: image
Pobierz
Hrabiadraczula +645

Uprzedzając pytanie, obok Cawla i Valdora stoi Omegon (aka Alpharius.. albo odwrotnie jak kto woli)
#warhammer40k #w40k
źródło: comment_1620873861VnT0JeomLtom4qlzrHab85.jpg
PobierzMusze poczytac :)
źródło: comment_1620883506lP74SexKPb0JjsvQE3QUY3.jpg
Pobierzźródło: comment_1620883573YvcOMje9DKrjlCMlfAfVdK.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
- grałem w WH40k: Dawn of War
- słucham sobie czasami Wojtka co czyta Warhammera
- mam dwie pierwsze książki z serii Herezji Horusa, warto od nich zacząć?
Co jeszcze byś poleciła?
ja kminiłem na KillTeamem. Nie wiem czy bym znalazł kogoś do grania w normlanego bitewniaka :/
źródło: comment_1620891169EQFZcxdNQ84MjTg4mc6a53.jpg
PobierzZ kolei Dawn of War skończył się na Kill’em all, czyli pierwszej części z dodatkami ;)
@purplepulp: Na fb jest masa rejonowych grupek Wh40k. Jak zapytasz czy ktoś chce zagrać, to zawsze chętni się znajdą, a przy okazji więcej zakręconych nerdów się pozna
@pokustnik: Świetne cutscenki są w Gothikach, zwłaszcza w 2.
Mi się bardzo podoba ta cutscenka z jedynki. Ci Orkowie nierówno śpiewający szantę zawsze wywołują banana na mordzie :D