Aktywne Wpisy

Mega_Smieszek +256
Jak ja się cieszę, że dane mi było urodzić się w czasie kiedy Peter Jackson se postanowił, że "a pierdykne se Władcę pierścieni". To jest takie złoto, że ja nawet nie. To się w ogóle nie zestarzało. Ja to oglądam i wiem co się stanie i dalej se oglądam. I dalej jestem zaangażowany w tę opowieść.
Jacksonowi to powinni Nobla jakiegoś dać. Albo piramidę zbudować i będzie to ósmy cud świata.
#
Jacksonowi to powinni Nobla jakiegoś dać. Albo piramidę zbudować i będzie to ósmy cud świata.
#
źródło: wladca-pierscieni-trylogia-b-iext122329444
Pobierz
skeeto666 +194

źródło: comment_1620718102hcz3fcWyp3bjgdgCemwmoD.jpg
Pobierz( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tu nie chodzi o samą obserwacje (o obserwatora czlowieka) bo juz jest dorabiany jakąś mityczna magia przez mainstreamowe media do tego typu myślenia jak myślenie ze Czarna Dziura jest rzeczywiście płaska dziurą w przestrzeni a nie sferą/kulą.
Tu chodzi tylko to co robi urządzenie do obserwacji/ pomiaru.
Komentarz usunięty przez autora
@Timer_555: nic bardziej mylnego (przynajmniej według interpretacji Kopenhaskiej) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1620725535EVAnf9zxWHM5mPBE9uWLTe.jpg
Pobierz@Wap30: Są jeszcze tacy, którzy uważają, że takim aktem obserwacji rozdzielamy rzeczywistość na dwie kopie. 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
@Timer_555: No nie do końca, bo jeśli jest pomiar ale nikt go nie jest w stanie odczytać to też będzie zachowywało się jako fala: https://en.wikipedia.org/wiki/Delayed-choice_quantum_eraser
a w guglu "efekt obserwatora", "obserwator fizyka" itp.