Aktywne Wpisy
diabeu255 +17
Ktoś w pracy podkrada mi z mojej szafki sól.
Robi to często bo opakowanie znika w szybkim tempie i mnie już to trochę #!$%@? bo niedawno kupiłem nowe.
Czego do tej soli dosypać by oduczyć delikwenta sięgania po nieswoje? Myślałem o proszku do prania ale chętnie zobaczę inne propozycje.
#pracbaza #zlodzieje #zemsta
Robi to często bo opakowanie znika w szybkim tempie i mnie już to trochę #!$%@? bo niedawno kupiłem nowe.
Czego do tej soli dosypać by oduczyć delikwenta sięgania po nieswoje? Myślałem o proszku do prania ale chętnie zobaczę inne propozycje.
#pracbaza #zlodzieje #zemsta
JEST-SUPER +18
Powiedźcie mi, czy ja przesadzam, czy mój różowy pasek. Różowy ma jutro urodziny. Jesteśmy ze sobą jakieś 9 miesięcy. Wczoraj podczas rozmowy któryś już raz coś tam mówiła o zaręczynach, a ja rzuciłem, że mam alergię na te jej finalizowanie związku. No i się obraziła. Do końca dnia się do mnie nie odzywała (pomimo, że ją przeprosiłem i zagadywałem na różne sposoby). Jak ją odwiozłem, to nawet się nie pożegnała, nic nie
Zmienil wielkość pit np. xl z 85 fi na 65 fi, standard z 65 fi na 55. I mini pite z 55 fi bodajze na czterdziestke. A o bulkach tureckich juz nie wspomne
Utargi znow zaliczyly spadek.
Gość stwierdził ze to wina pracowników i by nas jak to stwierdzil przyłapać, zamontowal kamery. 3 na pracowników i jedna na klientów. Bo przecież to my cos zle robimy zawijajac pity. Wczoraj odkrył ze za duzo dajemy pomidorka(ok plaster skrojony w kostke) i ogorka(4 plastry).
Przez ten strzał w kolano, kebab 10kg kręci sie 1,5 dnia zamiast sprzedac w jeden dzień. A my zamiast sprzedawac i robic ze skrojonego to dajemy z bemara, oczywiście musimy zwazyc miesko by nikt nie dostal za duzo.
Wiem, ze szef czyta komentarze na google, moze ktos mi podac przyklad konstruktywnej krytyki tak by nie zniechęcić innych klientów i jednocześnie aby w koncu zrozumial co robi zle?
Bo mowienie nic nie daje, przez co rozgladam sie za inna praca. A w tym tempie to on jeszcze ze 2 miesiące i zamknie budę.
#pracbaza #praca #kebab #gastronomia
@marzeniec: To niech zamyka, panga biznesu. Ty nie jesteś od tego żeby ten interes się kręcił, Ty masz wykonywać swoje obowiązki. Sorry, ale to jest tylko kebab, masz owijać tortillę folią i tyle. Usprawnianie tego burdelu należy do kogoś innego. Macie pomysły i je przekazujecie? Super, ja bym bardzo docenił, ale nie licz, że taki janusz ogarnie. Kasa
@skitarii: To jest zabawne, bo w lepszych knajpach, albo za granicą nieraz dostaje się coś w gratisie. A to pieczywo, zanim przyniosą danie, a to kieliszek wina, a to coś małego deserowego. W piątek zamawiałem tajskie jedzenie to dorzucili Lecha Free za
@marzeniec: no muszę przyznać, że tak marnej wymówki na pracę w januszexie to jeszcze nie widziałem xD
@duncanidaho2: Drobny podarunek sprawia, że człowiek od razu przychylniej patrzy na cały lokal.
Mi i koledze na
I tak w kółko.
Nauczony tym doświadczeniem skontaktowałem się z właścicielem nowego fastfooda nieopodal który też miał sporo
W ogóle z kebabami tak jest, Mati powie, że słyszał od Seby "do Mia Khalifa już nie chodź, zepsuły się ostatnio" i fama leci w świat ¯_(ツ)_/¯