Aktywne Wpisy
Dd9900 +75
źródło: Screenshot_20260107_135702
Pobierz
MonazoPL +59
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji: jeśli potrzebujesz konta bankowego lub kiedykolwiek będziesz potrzebować, to pamiętaj, by zacząć od MONAZO.pl, gdzie znajdziesz aktualne Promocje bankowe – czyli
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji: jeśli potrzebujesz konta bankowego lub kiedykolwiek będziesz potrzebować, to pamiętaj, by zacząć od MONAZO.pl, gdzie znajdziesz aktualne Promocje bankowe – czyli
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz

źródło: comment_16205304580iP3nnHdmXGcpgXS0qyKWR.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@hobbyturysta
@Flexer: Ty to musisz być taki męski i silny, stoisz niewzruszony jak klify na wietrze, testosteron i dht wylewa się na przechodzących obok Ciebie chłopców. Nie jak te chorujące psychofizycznie kaleki, słabe jednostki (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@Flexer: nie jeden gość chory na depresję przefasonowałby ci mordę za ten tekst, ale przecież w twarz mu o tym nie powiesz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Rzeczywiście mieczak
@DartNorbe: A to nie wiedziałem, że jest zakaz spotykania się. Ja tam nie
@DartNorbe: Doprawdy? Ja jestem typem introwertyka i przez lata zdarzało mi się dużo niemiłych doświadczeń, bo nie byłem typem "dynamicznego oskarka", którego wszędzie jest pełno i którego każdy chce wszędzie zapraszać i się z nim kolegować. Oczywiście przez lata się zahartowałem
@rolnik_wykopowy: dlaczego?
Komentarz usunięty przez autora
Chyba nie do końca zdajesz sobie sprawę jakie objawy mogą mieć choroby psychiczne.
To niekoniecznie jest płakanie w kącie i użalanie sie że nie ma imprez.
Choroby psychiczne mogą dawać również objawy fizyczne: uciski w klatce, problemy z sercem, duszności, problemy gastryczne i inne.
W takiej sytuacji mówienie "bądź twardy" serio nic nie da, wymagane jest po prostu leczenie.
@rolnik_wykopowy: Kartofle ci gorzej rosną przez koronawirusa?