Aktywne Wpisy

nutsheell +16
Co mam zrobić, jak chce wziąć ślub, a nie mam świadków?
Świadomie z niebieskim izolujemy się od ludzi i nie mamy żadnych znajomych. Już jeden termin nam przepadł bo nie mieliśmy świadków, USC mówił że absolutnie nie ma opcji żeby urzędnicy nimi byli
Pisałam na lokalnych grupach, że szukam świadka na ślub, płacę 200zł każdemu bo to przecież 15 minut roboty to były same heheszki
Co za gówniany archaiczny przepis o świadkach
Świadomie z niebieskim izolujemy się od ludzi i nie mamy żadnych znajomych. Już jeden termin nam przepadł bo nie mieliśmy świadków, USC mówił że absolutnie nie ma opcji żeby urzędnicy nimi byli
Pisałam na lokalnych grupach, że szukam świadka na ślub, płacę 200zł każdemu bo to przecież 15 minut roboty to były same heheszki
Co za gówniany archaiczny przepis o świadkach

odgrzybiacz +31

źródło: comment_16205304580iP3nnHdmXGcpgXS0qyKWR.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@hobbyturysta
@Flexer: nie jeden gość chory na depresję przefasonowałby ci mordę za ten tekst, ale przecież w twarz mu o tym nie powiesz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Rzeczywiście mieczak
@DartNorbe: A to nie wiedziałem, że jest zakaz spotykania się. Ja tam nie
@DartNorbe: Doprawdy? Ja jestem typem introwertyka i przez lata zdarzało mi się dużo niemiłych doświadczeń, bo nie byłem typem "dynamicznego oskarka", którego wszędzie jest pełno i którego każdy chce wszędzie zapraszać i się z nim kolegować. Oczywiście przez lata się zahartowałem
@rolnik_wykopowy: dlaczego?
Komentarz usunięty przez autora
Chyba nie do końca zdajesz sobie sprawę jakie objawy mogą mieć choroby psychiczne.
To niekoniecznie jest płakanie w kącie i użalanie sie że nie ma imprez.
Choroby psychiczne mogą dawać również objawy fizyczne: uciski w klatce, problemy z sercem, duszności, problemy gastryczne i inne.
W takiej sytuacji mówienie "bądź twardy" serio nic nie da, wymagane jest po prostu leczenie.
@rolnik_wykopowy: Kartofle ci gorzej rosną przez koronawirusa?