Aktywne Wpisy
#ecpu #lowcypedofili #patologiazewsi
https://fb.watch/l6eN1BGzBL/
#!$%@? jakie tępe patusy. Jakim cudem nikt im się nie dobrał do dupy przez tyle czasu? Widziałem nagrania, jak siłą wbijają typowi do domu, #!$%@?ą go, grożą i siłą wywlekają na zewnątrz. Zresztą na początku strima też widać jak stosują przemoc i zastraszanie i nielegalnie przetrzymują chłopa.
Ktoś powinien im w końcu zdrowo #!$%@?ć bejsbolem w ramach obrony (własnej czy też czyjejś). Przydałby się wabik na wabika.
https://fb.watch/l6eN1BGzBL/
#!$%@? jakie tępe patusy. Jakim cudem nikt im się nie dobrał do dupy przez tyle czasu? Widziałem nagrania, jak siłą wbijają typowi do domu, #!$%@?ą go, grożą i siłą wywlekają na zewnątrz. Zresztą na początku strima też widać jak stosują przemoc i zastraszanie i nielegalnie przetrzymują chłopa.
Ktoś powinien im w końcu zdrowo #!$%@?ć bejsbolem w ramach obrony (własnej czy też czyjejś). Przydałby się wabik na wabika.
https://wykop.pl/link/7125993/to-koniec-kultury-pracy-na-120-proc-po-godzinach-i-w-weekendy
"Młode pokolenie nie będzie #!$%@?ć"
"Oni pracować po 120, 200, 300 procent nie będa."
iks de
Pokolenie zombie, które oczekuje życia na poziomie dzieci milionerów i miliarderów, które notorycznie ogląda na tiktoku.
Im się należy chata w Malibu, czego nie rozumiecie?
Spoko.
Poużywa się trochę imigrantów, zautomatyzuje się wszystko co się da, a robotni i chętni będą tym sterowali.
A co lepsze, będą zarabiali.
A co zrobi pokolenie zombie? Będzie biedę
"Młode pokolenie nie będzie #!$%@?ć"
"Oni pracować po 120, 200, 300 procent nie będa."
iks de
Pokolenie zombie, które oczekuje życia na poziomie dzieci milionerów i miliarderów, które notorycznie ogląda na tiktoku.
Im się należy chata w Malibu, czego nie rozumiecie?
Spoko.
Poużywa się trochę imigrantów, zautomatyzuje się wszystko co się da, a robotni i chętni będą tym sterowali.
A co lepsze, będą zarabiali.
A co zrobi pokolenie zombie? Będzie biedę
#metaxynarowerze #rower
Komentarz usunięty przez autora
Mega szacun Gościu, jestem pod mega wrażeniem.
@metaxy: To nie jest naturalne środowisko dla takiego roweru.
@Lewusx: raczej normalna sylwetka. Nazwijmy to
@nieugnesie: już ustaliliśmy w poprzednich wpisach, że jesteś skąpym przegrywem, teraz jeszcze okazuje się, że bez wyobraźni, a ty nadal tu wracasz, żeby napisać to samo..
@perun79: nie będziesz mu mówił co jest dla niego naturalne! Już tyle ma za sobą gruzów, że identyfikuje się jako MTB
jakie obecnie masz plany? chyba już każda gmina w Polsce odwiedzona?
będziesz kiedyś zmieniał na mtb i kwadracił totalne bezdroża? :>
@nieugnesie: i zmusza cię to do napisania komentarza za każdym razem? Poza tym jest taka fajna funkcja jak czarna lista asie... Sam cię na nią nie wrzucam, bo niestety dajesz mi trochę schadenfreude
to taka moja zabawa, widzę wpis metaxy, pytam o marnowanie czasu
A propo, jak duża uwagę przykładasz do sprzętu? Jeździ to jeździ, czy musisz mieć wszystko po swojemu?
Klepiąc ujeby, nie myślałeś o przejściu na szersze gumy, tak 32cc i wyżej?
Mnie zawsze chwyta po 40km nieprzerwanej jazdy
Nie mam pojęcia co mam jeść na takim jeżdżeniu żeby się nie zapchać i nie stracić sił
Jak za bardzo się przetrwanuję ( 3X w tygodniu po 50-70 km w warunkach górskich - Podhale ) to chudnę w oczach, czego nie chce xD
Jakieś porady ( ͡° ͜ʖ ͡°)